2015-03-17 18:17:11
Φωτογραφία για Πάτρα: Περίμεναν 1,5 χρόνο για να πάρουν 200 ευρώ από επιδοτούμενο πρόγραμμα επιμόρφωσης
Ήταν 29 Οκτωβρίου του 2013 όταν ξεκίνησε σε ΚΕΚ στην Πάτρα πρόγραμμα που αφορά τη βιομηχανία μετάλλων, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 8 Νοεμβρίου του ίδιου χρόνου.

Ωστόσο, όπως καταγγέλλει αναγνώστης του thebest που συμμετείχε στο πρόγραμμα, μαζί με άλλα 24 άτομα, χρειάστηκε να περιμένουν για να πάρουν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ σχεδόν 1,5 χρόνο!

Σύμφωνα με την καταγγελία όλο αυτό το χρονικό διάστημα η επικοινωνία τόσο με τον ΟΑΕΔ στην Αθήνα όσο και με το ΚΕΚ ήταν συνεχής, ωστόσο τα χρήματα καθυστερούσαν να μπουν.

Μάλιστα υπεύθυνος του ΟΑΕΔ στην Αθήνα, όπως αναφέρει ο αναγνώστης, του είχε αναφέρει σε μία από τις τελευταίες επικοινωνίες τους ότι έχουν μείνει πίσω οι πληρωμές λόγω του ότι έχει συσσωρευτεί πολύς φόρτος εργασίας στο αρμόδιο τμήμα κι επικαλέστηκε κι έλλειψη προσωπικού.

Τελικά ο καταγγέλλων αναφέρει ότι είδε τα χρήματα στο λογαριασμό του , μόλις την Παρασκευή που μας πέρασε, σχολιάζοντας μεταξύ σοβαρού κι αστείου ότι τελικά τα έχει χαλάσει στα τηλέφωνα που έκανε όλο αυτό το χρονικό διάστημα για να δει πότε θα πληρωθεί.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ