2012-05-03 12:09:40
Φωτογραφία για Στις 14/5 ο τελικός Ηρακλής-Φοίνικας
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος διευκρίνισε πως ο 5ος τελικός θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου. Τι ειπώθηκε για τα παρατράγουδα στη Μίκρα.

Η ΕΣΑΠ, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Volleyleague, θα ορίσει στις 14 Μαΐου τη διεξαγωγή του 5ου τελικού ανάμεσα στον Ηρακλή και στον Φοίνικα Σύρου, αγώνας που δεν ξεκίνησε ποτέ εξαιτίας των υπεράριθμων οπαδών του "γηραιού" στη Μίκρα.

Τι είπαν ο πρόεδρος της λίγκας, Παντελής Ταρνατόρος, ο εκπρόσωπος της ΕΣΑΠ στον αγώνα, Κώστας Παϊσιάδης παρουσία του νομικού εκπροσώπου Χρήστου Ηλιάδη.

Ο κ.Ταρνατόρος υπεραμύνθηκε της κίνησης της ΕΣΑΠ να εκδώσει εισιτήρια, αφού η λίγκα ενέργησε βάσει κανονισμών, μιας και ο Ηρακλής δεν έχει φορολογική ενημερότητα. Όσο για τα πλαστά εισιτήρια, εξήγησε πως η λίγκα δεν φέρει ευθύνη, αφού αυτή τα εντόπισε!

Η ΕΣΑΠ θα ορίσει τον τελικό στις 14 Μαΐου, όπως είναι υποχρεωμένη να κάνει, σύμφωνα με τον κ.Ταρνατόρο
. "Το γήπεδο θα είναι έτοιμο, οι διαιτητές θα είναι εκεί και όποιος θέλει να παίξει θα είναι εκεί. Εμείς θα κάνουμε αυτό που θα πρέπει να κάνουμε κι ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Αν είναι υπεύθυνη στάση από ένα σωματείο να δηλώνει όταν πιστεύει ότι αδικείται ‘δεν κατεβαίνω' να το κρίνετε εσείς... Υπάρχουν και κυρώσεις που έχουν να κάνουν με αφαίρεση βαθμών, αλλά υπάρχει θέμα με την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΕΣΑΠ έχει το δικαίωμα να ζητήσει από την ΕΟΠΕ, μια ομάδα που δεν θα κατέβει στον τελικό να μην παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ", είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Παϊσιάδης παραδέχθηκε πως τον έλεγχο στη Μίκρα τον είχαν οι οπαδοί του Ηρακλή και αποκάλυψε πως μπροστά στα μάτια του, ένας εκπρόσωπος των οπαδών έπιασε από το πέτο τον επικεφαλής του Ηρακλή, Θεόφιλο Κολύμπατζη και του ζήτησε να μη γίνει ο αγώνας την Κυριακή.

Βάσει της προκήρυξης ο αγώνας έπρεπε να διεξαχθεί την επόμενη μέρα στο ίδιο γήπεδο. Η αστυνομία δεν έδωσε το πράσινο φως.

* Ο Ηρακλής κλήθηκε σε απολογία την Παρασκευή (4/5, 11.00) για τον αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου.

πηγή: sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι συμβολίζουν τα λουλούδια;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι συμβολίζουν τα λουλούδια;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ