2012-05-03 12:10:02
Φωτογραφία για Δεν εγκαταλείπει με τίποτα το σπίτι των προγόνων της!
Βρίσκεται στο κέντρο μιας λεωφόρου!

Η 75χρονη γυναίκα νιώθει ενοχές στη σκέψη ότι θα επιτρέψει την κατεδάφιση της οικείας των προγόνων της και προειδοποιεί τους κατασκευαστές ότι θα συνεχίσει να μένει εκεί ακόμη κι αν της κόψουν φως, νερό και τηλέφωνο...

Τα αφεντικά της εταιρείας που έχει αναλάβει την κατασκευή της λεωφόρου βρίσκονται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης καθώς όλο το υπόλοιπο έργο έχει ολοκληρωθεί και υποστηρίζουν ότι δεν θα το ξεκινούσαν ποτέ αν δεν είχαν τη σύμφωνη γνώμη της Χονγκ Τσανκίν.

Η πεισματάρα κάτοικος της Τάιζιου (Ανατολική Κίνα) είχε αρχικά δεχτεί να μετακομίσει από το σπίτι όπου μένει με τον σύζυγό της Κουνγκ, έναντι 10.000 ευρώ αλλά στη συνέχεια -κι ενώ οι μπουλντόζες είχαν αρχίσει τις απαλλοτριώσεις άλλων σπιτιών- ενημέρωσε τους αρμοδίους ότι άλλαξε γνώμη.

Όταν την κατηγόρησαν πως προκαλεί τεράστια ζημιά στην εταιρεία, τους απάντησε πως η ευθύνη είναι όλη δική τους επειδή βιάστηκαν να ξεκινήσουν το έργο.


Η λεωφόρος έχει ήδη παραδοθεί και τα αυτοκίνητα αναγκάζονται να κάνουν μια τεράστια παράκαμψη προκειμένου... να μην περάσουν μέσα από το σαλόνι της κυρίας Τσανκίν.

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που οικογένεια αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι της αγνοώντας τα χρήματα των εργολάβων.

Σε μια άλλη περίπτωση οι κάτοικοι μιας παλιάς οικείας είχαν μπλοκάρει την ανέγερση πολυτελούς εξαώροφου κτιρίου με εμπορικά καταστήματα, για δύο ολόκληρα χρόνια παρότι τους είχαν κόψει όλες τις παροχές ηλεκτρικού ρεύματος και νερού.

Σε μία προσπάθεια επιπλέον πίεσης οι εργολάβοι είχαν σκάψει χαντάκι 10 μέτρων γύρω από το σπίτι αλλά οι ιδιοκτήτες -οι οποίοι έλεγαν πως εκεί είχαν ζήσει τρεις γενιές της οικογένειάς τους- απάντησαν με μια αυτοσχέδια γέφυρα που είχαν σκεπάσει με την κινεζική σημαία.

Η οικογένεια είχε αρνηθεί να μετακομίσει παρά την προσφορά των 350.000 ευρώ αλλά εν τέλει τα βρήκαν με τους κατασκευαστές και το 2007 το σπίτι τους γκρεμίστηκε.

Κάποια άλλη οικογένεια ωστόσο αρνείται μέχρι σήμερα να κατεδαφίσει το σπίτι της το οποίο πλέον βρίσκεται στο... αίθριο ενός τεράστιου εμπορικού κέντρου που έχει χτιστεί γύρω γύρω!
onlarissa.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όλα τα φαβορί στο final four
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όλα τα φαβορί στο final four
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ