2012-05-03 13:42:32
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Η πιο τρομακτική τουαλέτα ever!
Για τους περισσότερους ανθρώπους, η ιδέα να κρέμονται πάνω από ένα τεράστιο φρεάτιο ανελκυστήρα είναι αρκετά τρομακτικό Ωστόσο για τους ιδιοκτήτες αυτού του ρετιρέ, είναι κάτι που θα πρέπει να υπομένουν κάθε φορά που θα επισκέπτονται την τουαλέτα τους.

Καθώς το μπάνιο - του εντυπωσιακού κατά τα άλλα σπιτιού - βρίσκεται στην κορυφή του ενός αχρησιμοποίητου (15 ορόφων) φρεάτιο ανελκυστήρα!

Όταν οι ιδιοκτήτες πραγματοποιούν απλές καθημερινές ενέργειες, όπως η χρήση της τουαλέτας ή το βούρτσισμα των δοντιών τους, θα πρέπει να μπορούν να αντέξουν τον ίλιγγο που τους προκαλεί το γυάλινο δάπεδο που δείχνει τον πυθμένα του φρεατίου.

Το πολυτελές ρετιρέ βρίσκεται σε ένα αποικιακό κτίριο του 1970 στην Γκουανταλαχάρα του Μεξικού.

Οι αρχιτέκτονες δήλωσαν: «Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του έργου είναι ότι ο όγκος που αρχικά προοριζόταν για ένα δεύτερο ασανσέρ, και ποτέ δεν έγινε, είναι μια τουαλέτα με ένα γυάλινο πάτωμα που φαίνεται κάτω από όλα τα 15 επίπεδα».


Δείτε τις φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα:

Image Gallery Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! 

mediagate.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ