2012-05-03 13:41:24
Φωτογραφία για «Να είμαστε οικογένεια»
Χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν βασικοί στο χθεσινό ματς, περιλάμβανε η επόμενη μέρα του νικηφόρου αγώνα στον ΠΑΟΚ. Ο Τσιρίλο μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου έξω από το ξενοδοχείο και τόνισε πώς στην παρούσα φάση η νίκη μετρά αλλά σαφώς και ο ΠΑΟΚ στα επόμενα ματς θα πρέπει να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα. «Κάθε παιχνίδι είναι μία ξεχωριστή ιστορία. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τρεις μεγάλες ευκαιρίες και αν έλεγε κάποιος πως το πρώτο μέρος έληξε 2-0 θα ήταν λογικό. Όσο περνούσε ο χρόνος μεγάλωνε η πίεση και ήρθε η νευρικότητα».

Για την συνέχεια:«Είμαστε έμπειρη ομάδα σε αυτή την διαδικασία. Σε όλα τα παιχνίδια μπαίνουμε για τη νίκη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε και το κάνουμε σε όλα τα ματς. Από εκεί και πέρα κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στη συνέχεια. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Στόχος  είναι να μπούμε και να νικήσουμε σε όλα τα ματς. Είναι ιδιαίτερη κατάσταση αυτά τα παιχνίδια»


Για το επεισόδιο υγείας του Φούντα: "Είμαι πολύ στεναχωρημένος, πήγα να δω την κατάστασή του από κοντά. Τους τελευταίους δύο μήνες έχουν αυξηθεί στο ποδόσφαιρο τέτοια περιστατικά, ευτυχώς, όμως, σήμερα έμαθα ότι το παιδί είναι καλά".

Για τον κόσμο που βρέθηκε την Τετάρτη στην Τούμπα: «Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για το πόσο κόσμο είχε. Θέλω μόνο να πω ότι σε αυτή την περίοδο πρέπει όλοι να είμαστε οικογένεια, να βαδίζουμε σε μία γραμμή για να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο. Μας βοήθησαν αυτοί που ήρθαν και ελπίζω η Τούμπα να θυμίσει στη συνέχεια αυτή των περασμένων χρόνων»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δυνατά για Ταυλαρίδη!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δυνατά για Ταυλαρίδη!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ