2015-03-23 12:53:58
Φωτογραφία για Ο μαραθώνιος της Ελένης: Από δικαστήριο σε δικαστήριο με την κοιλιά τούρλα
Από δικαστήριο σε δικαστήριο η Ελένη Δεν πρόλαβε να κάνει προσωρινή ανακωχή με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο για τη βίλα στα Μελίσσια, αφού αποφασίστηκε από κοινού να ματαιωθεί (προς το παρόν) η υπόθεση εξαιτίας της προχωρημένης εγκυμοσύνης της και η Ελένη καλείται πάλι να εμφανιστεί στην Ευελπίδων.

Αυτή τη φορά για την κόντρα της με την εκδότρια Έλενα Μακρή-Λυμπέρη.

Όπως είναι γνωστό η Μενεγάκη είχε κάνει στις 11 Φεβρουαρίου ασφαλιστικά μέτρα κατά εβδομαδιαίου περιοδικού που την απαθανάτιζε με τα τρία παιδιά της στο πάρτι γενεθλίων που έκανε για τις δύο κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια. Ζητούσε την αντικατάσταση της συγκεκριμένης φωτογραφίας άσχετα αν είχε γίνει επεξεργασία και τα πρόσωπα των παιδιών ήταν καλυμμένα.

Τα ασφαλιστικά μέτρα της μπορεί να μην έγιναν δεκτά αλλά η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμη, αφού οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν αύριο στις δικαστικές αίθουσες. Η Μενεγάκη κυνηγά την υπόθεση με αγωγή σε βάρος των αρμοδίων του περιοδικού κάνοντας λόγο για παραβίαση προσωπικών της δεδομένων.

Η κατάσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές εξακολουθεί να είναι έκρυθμη έπειτα από τον πόλεμο ανακοινώσεων όπου ειπώθηκαν βαριές κουβέντες και με τα τωρινά δεδομένα, η ανακωχή μοιάζει απίθανη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ