2015-03-23 16:08:08
Φωτογραφία για ΙΣΑ : ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ 3-4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ!
Ο Πιέρ Ισά σε συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Δευτέρας με τους εκπροσώπους του Τύπου έκανε έναν μίνι... απολογισμό της σεζόν για τον Ολυμπιακό, μιλώντας για τα θετικά και τα αρνητικά.

Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε μία κουβέντα τη Δευτέρα στο Καραϊσκάκη με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο Πιέρ Ισά καταπιάστηκε με αρκετά θέματα, τονίζοντας πως η σεζόν δεν ήταν τόσο καλή σε κάποιους τομείς για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας παράλληλα όμως ότι στην ομάδα ξέρουν τι ακριβώς δεν πήγε καλά και πως θα τα αλλάξουν όλα.

Επιπλέον στάθηκε στο ότι η ομάδα είχε νεανικό στοιχείο και μία καλή σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κατά τα άλλα είπε για:

Τις πωλήσεις και τα μεταγραφικά: Έχουμε μία βάση στην ομάδα. Η ομάδα είναι υγιής οικονομικά με τις πωλήσεις που είχαμε. Θέλουμε να συνεχίσει μαζί αυτή η ομάδα για 2 χρόνια που μπορούμε να αυξήσουμε την ποιότητα
. Χρειαζόμαστε βεβαίως μεταγραφές που να μας προσθέσουν ποιότητα. Τρεις με τέσσερις πολύ καλοί παίκτες. Θέλουμε να πάρουμε 3-4 τοπ ποδοσφαιριστές που να κάνουν την διαφορά. Εγώ με τον Λορένθο έχουμε μία λίστα με παίκτες που είναι στην διάθεση του προπονητή. Ο προπονητής θα επιλέξει. Έτσι χτίσαμε την ομάδα το καλοκαίρι. Θα κοιτάξουμε τις θέσεις που θέλουμε ενίσχυση και για 3 - 4 παίκτες υψηλής ποιότητας.

Τις μεταγραφικές επιλογές: Εγώ και ο Λορένθο είμαστε αυτοί που επιλέγουμε παίκτες. Καμία μεταγραφή δεν αποτέλεσε μη επιλογή προπονητή. Ο Κριστιάν Καρεμπέ δεν είχε ανάμειξη σε καμία προσθήκη.

Τις ευθύνες για το πλάνο της ομάδας: Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά στην ομάδα, προφανώς και θα αναζητηθούν ευθύνες. Ο πρόεδρος το ξέρει αυτό. Και όπως είναι και στα καλά εκεί, έτσι και στα άσχημα και στέλνει το μήνυμά του. Ο πρόεδρος τις περισσότερες φορές έχει επιβραβεύσει ποδοσφαιριστές. Έχω μιλήσει με τους αρχηγούς και τους παίκτες και δεν έδειξαν να έχουν ενοχληθεί από κάτι. Κατάλαβαν τι συνέβη.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ