2012-05-03 15:08:09
Φωτογραφία για Βασάνισαν μέχρι θανάτου 64χρονη στα Ιωάννινα- Έξι ληστείες τη νύχτα στην Αττική
Μπαράζ ληστειών σημειώθηκε τη νύχτα που πέρασε στην Αττική ενώ στα Ιωάννινα αδίστακοι ληστές δεν... δίστασαν να βασανίσουν μέχρι θανάτου μια 64χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της.

Πιο συγκεκριμένα, φρικτό θάνατο βρήκε στα χέρια κακοποιών μία 64χρονη στα Ιωάννινα.

Οι αστυνομικοί την εντόπισαν δεμένη με μονωτική ταινία, ενώ στο σώμα και στο κεφάλι της έφερε χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο.

Μάλιστα οι αδίστακτοι δράστες για να βάλουν τέλος στη ζωή της άτυχης γυναίκας την στραγγάλισαν με μονωτική ταινία. Το κίνητρο των αγνώστων που εισέβαλαν στο σπίτι της 64χρονης, όπως φαίνεται ήταν η ληστεία. Μάλιστα η γυναίκα υπέστη τα φρικτά βασανιστήρια προκειμένου να δώσει το κλειδί από το χρηματοκιβώτιο που είχαν στο σπίτι.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr οι δράστες δεν δίστασαν να εισβάλλουν στο σπίτι ώρες απογευματινές. Το πτώμα της 64χρονης βρήκε μέσα σε μία λίμνη αίματος, ο γιος της.


Την ίδια ώρα, στην Αθήνα στην Αχαρνών, πέντε άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε κατάστημα ψιλικών Αφγανού και με την απειλή όπλου και χρήση αιχμηρών αντικειμένων, τον τραυμάτισαν στο κεφάλι και του αφαίρεσαν χρήματα και τσάντα με προσωπικά έγγραφα.

Στο Μαρούσι στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου, ένοπλος εισέβαλε σε σπίτι και αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στο Γαλάτσι στην οδό Ρέας, δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν κάρτες κινητής τηλεφωνίας και εισιτήρια.

Στην Αθήνα στην οδό Βελβένδου, συνελήφθη αλλοδαπός που επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα για να της πάρει την τσάντα.

Στη Νίκαια στην οδό 7ης Μαρτίου, άγνωστος εισέβαλε σε κατάστημα και με την απειλή όπλου αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό.

Στο Περιστέρι στην Θηβών, άγνωστοι δράστες μπήκαν σε φαστφουντάδικο και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΕΣΑΡΕΙ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ Η ΕΒΕΡΤΟΝ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΕΣΑΡΕΙ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ Η ΕΒΕΡΤΟΝ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ