2012-05-03 16:17:02
Φωτογραφία για Έγινε... μαύρη από το σολάριουμ
Αθώα δήλωσε η «μπρονζέ μαμά» όπως αποκαλούν τα αμερικανικά μέσα μια 44χρονη από το Νιου Τζέρσει που τον περασμένο Απρίλιο συνελήφθη με τη κατηγορία ότι έβαλε την εξάχρονη κόρη της σε καμπίνα σολάριουμ. Η Πατρίσια Κρέντσιλ η οποία εδώ και χρόνια επιδίδεται στο επικίνδυνο για την υγεία άθλημα του μαυρίσματος σε ινστιτούτα ομορφιάς, κατηγορείται ότι έθεσε σε κίνδυνο και την υγεία της μικρής της κόρης Άννα όταν η τελευταία διαμαρτυρήθηκε στη δασκάλα της ότι πονά το πόδι της. Η δασκάλα της μικρής αφού την οδήγησε στην νοσοκόμα του σχολείου διαπίστωσε ότι το παιδί υπέφερε από εγκαύματα, τα οποία η μικρή εξήγησε ότι προέκυψαν επειδή «πήγαμε με τη μαμά για μαύρισμα».

Καθώς λοιπόν η χρήση θαλάμου μαυρίσματος απαγορεύεται στο Νιου Τζέρσει σε άτομα κάτω των 14 ετών, στη μητέρα της μικρής Αννα απαγγέλθηκαν κατηγορίες πρόκλησης σωματικών βλαβών. Η ίδια στην κατάθεσή της δήλωσε ότι είναι αθώα, αρνήθηκε ότι πήγε τη μικρή σε σολάριουμ και υποστήριξε πως τα εγκαύματα προέκυψαν από μια βόλτα στον ήλιο μια ανοιξιάτικη ημέρα
. Ωστόσο αυτό που δε μπορεί να αρνηθεί είναι το πάθος της με το μαύρισμα. Μια ματιά άλλωστε στις φωτογραφίες της αρκεί. Εξάλλου κι η ίδια στο δικαστήριο δήλωσε «λατρεύω το μαύρισμα. Έκανα σολάριουμ όλη μου τη ζωή, αλλά δεν έκαψα την κόρη μου». Η μπρονζέ μαμά, που αφού πλήρωσε εγγύηση 25.000 δολαρίων αφέθηκε ελεύθερη και πρόκειται να καταθέσει στο δικαστήριο στις 4 Ιουνίου, λέγεται ότι επισκέπτεται το ινστιτούτο τουλάχιστον είκοσι φορές το μήνα για να αποκτήσει αυτό το αφύσικο χρώμα. Οπως χαρακτηριστικά είπε ο Αμερικανός δημοσιογράφος του CNN, Αντερσον Κούπερ «είναι σαν να πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του μαυρίσματος και πήρε το αργυρό!».

protothema.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ