2012-05-03 20:45:44
Φωτογραφία για Μαρινάκης: «Θέλω να πετύχει ο Αλαφούζος στον ΠΑΟ»
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης με δήλωσή του που θα συζητηθεί πήρε θέση στα τεκταινόμενα στον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό και ευχήθηκε να πετύχει το εγχείρημα του Γιάννη Αλαφούζου για την σωτηρία της ΠΑΕ. Σε άλλο σημείο ο κ. Μαρινάκης δεν έκρυψε τις δυσκολίες που υπάρχουν στην εξεύρεση νέου προπονητή ενώ αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Βρέντζος θα είναι ο νέος πρόεδρος στον Ολυμπιακό. "Βλέπει" τον Μασάδο ο Ολυμπιακός.

Μεταξύ άλλων είπε ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων»: «Θέλω δυνατό Παναθηναϊκό κι εύχομαι πραγματικά να πετύχει το εγχείρημα του κ. Αλαφούζου», τόνισε ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων».

Για το μείζον θέμα του προπονητή ο κ. Μαρινάκης παραδέχθηκε ότι υπάρχουν δυσκολίες και συμπλήρωσε: «Κοιτάμε στην Αγγλία, τη Γαλλία και αλλού». Στο σημείο εκείνο τόνισε ότι ο Πασιένσια «…είναι ένας πολύ καλός προπονητής, που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο».


Παραδέχθηκε ότι ο Γιάννης Βρέντζος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, ότι έχουν γίνει συζητήσεις με παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια τονίζοντας πως «όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη φιέστα. Κάποιοι θα μείνουν, κάποιοι όχι», ενώ για τον Μέλμπεργκ επισήμανε πως «του έχουμε κάνει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου και περιμένουμε την απάντησή του». Ακόμη, χαρακτήρισε επιτυχημένο τον Δημήτρη Γόντικα αιτιολογώντας το γιατί: «Φέτος είχε μία ομάδα χωρίς χρήματα και έφτασε όσους βαθμούς είχε και η ομάδα του Παναθηναϊκού που κατέκτησε το νταμπλ. Άλλη μία απόδειξη ότι τα χρήματα δεν κάνουν την ομάδα».

Αποκάλυψε επίσης ότι ο Ολυμπιακός στοχεύει στην απόκτηση του Πάουλο Μασάδο, που αγωνίζεται στη Γαλλία: «Όταν μίλησα για αρχές Ιουνίου, δεν εννοούσα ότι τότε θα ξεκινήσουμε. Εκείνη την περίοδο η επιδίωξή μας είναι να τον έχουμε κλείσει. Αλλά δεν υπάρχει dead-line. Μπορεί να κλείσει μετά από λίγες ημέρες», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε του έχει προτείνει κάποια ονόματα.
ΕΡΤ
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άλκης Κούρκουλος και Poker face
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άλκης Κούρκουλος και Poker face
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ