2012-05-03 21:26:18
Φωτογραφία για Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κρατάει την ομπρέλα στον νέο Τούρκο πρέσβη
Ο βουλευτής Ροδόπης Ahmet Hacıosman κρατάει την ομπρέλα για τον νέο Τούρκο πρέσβη (και τον αγκαλιάζει!). Μια σκηνή που λέει τα πάντα για την επίσημη επίσκεψη του πρεσβευτή της Τουρκίας Κερίμ Ουράς,που είχε πραγματοποιήσει στη Θράκη.

Η εφημ. Της Κομοτηνής «Αντιφωνητής» σχολιάζει:

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Και φυσικά το θέμα δεν είναι ο ίδιος ο κ. Χατζηοσμάν, αλλά αυτοί που τον βάζουν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος τους».

Προκειμένου να κερδίσουν ψήφους τα κόμματα της Ελλάδας, δεν ενοχλούνται που συμπεριλαμβάνουν στις τάξεις τους πολιτικούς που δεν κρύβουν τα αισθήματά τους για την Ελλάδα. Αυτή τη φωτογραφία σας τη παραθέτουμε για να καταλάβετε σε ποιόν θα δίνει λόγο ο βουλευτής όταν θα ξαναεκλεγεί.

Μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο TRT: «Η Ελλάδα έχει μια ισχυρή γείτονα όπως η Τουρκία», δηλώνει ο Τούρκος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη, Ahmet Hacıosman, ένας από τους ισχυρότερους Τούρκους υποψήφιους. Ο Ahmet Hacıosman σημειώνει, ότι «δεν θα πρέπει να ξεχαστεί στην ελληνική βουλή το σύνθημα, "η ψήφος των Τούρκων σε Τούρκο"».


Ο Hacıosman έκανε νύξη και στη σημασία της ισχυρής Τουρκίας για την Ελλάδα η οποία βρίσκεται σε οικονομική κρίση. «Η χώρα μας είναι άρρωστη, σαν ένας άνθρωπος στο κρεβάτι αλλά έχουμε μια ισχυρή γείτονα. Μια γείτονα όπως η Τουρκία που έχει ισχυρή βιομηχανία και οικονομία. Πριν από μερικές μέρες πραγματοποιήσαμε μια επίσκεψη στην Τουρκία. Θα σταθούμε όρθιοι με τη βοήθεια της Τουρκίας στην περιοχή και την υποστήριξη της», είπε ο Τούρκος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στο νομό Ροδόπης.

Αυτά μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ. Τα ελληνικά κόμματα, βάζουν στους συνδυασμούς τους υποψήφιους σαν τον Χατζηοσμάν, των οποίων οι ενέργειες βλάπτουν κατά κανόνα την πατρίδα μας. Φαίνεται όμως, ότι μόνον οι ψήφοι μετρούν για τους «εθνοσωτήρες» μας στο μεταξύ ας κρατάνε την ομπρέλα στους Τούρκους.defencnet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ