2012-05-03 22:44:14
Φωτογραφία για Πού είναι σήμερα οι τραγουδιστές των ριάλιτι;
Τους γνωρίσαμε μέσα από τα μουσικά ριάλιτι: τους είδαμε να τραγουδούν, να γελούν, να κλαίνε, να ερωτεύονται, να βρίζονται και κάποιοι από αυτούς να… εξαφανίζονται! Το star.gr κάνει ένα flashback στους τραγουδιστές των ριάλιτι και σου αποκαλύπτει πού είναι σήμερα!

Εν έτει 2002 ο ΑΝΤ1 κάνει το «Fame Story 1»: νικητής ο Νότης Χριστοδούλου, που μπορεί να έβγαλε το CD της νίκης του, αλλά κάθε άλλο παρά στην μουσική τον είδαμε. Στην TV έκανε τα βήματά του ο Νότης, που τελευταία φορά εθεάθη ως συμπαρουσιαστής στο «Δέστε Τους». «Μust» για τους… καβγάδες της η Άσπα Τσίνα, που έβγαλε μερικά τραγούδια, βγήκε και σε πίστες, αλλά πλέον είναι παντρεμένη με παιδί. Από το πρώτο μουσικό ριάλιτι, πάντως, ξεχώρισαν ταλέντα που έκαναν και κάνουν καριέρα στο πεντάγραμμο: Θάνος Πετρέλης και Νίνο συστήθηκαν στο κοινό μέσω της τηλεόρασης και μπορεί να μην τερμάτισαν πρώτοι, αλλά συνεχίζουν ανοδικά μέχρι σήμερα μετρώντας δεκάδες επιτυχίες, ενώ συνεργάζονται με τον Φοίβο. Στην μουσική για λίγο έμεινε και ο Γρηγόρης Πετράκος, που οι περισσότεροι, πάντως, τον θυμούνται ως την επί μακρόν σχέση της (από ριάλιτι βγαλμένης) Τάμτα.


Το επόμενο «Fame Story» ανέδειξε την Καλομοίρα, η οποία -μετά από αρκετές επιτυχίες και την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision- είναι πλέον σύζυγος και καλή νοικοκυρά στις ΗΠΑ.Ραλλία Χρηστίδου και Κώστας Καραφώτης συνεχίζουν την επιτυχία τους μετά το τέλος του ριάλιτι, ενώ ο Κώστας Μολτσίδης μπορεί να έφυγε νωρίς από το ριάλιτι αλλά σήμερα ασχολείται με την μουσική ως «Lava». Βήματα στο τραγούδι αλλά μετά γιοκ έκαναν ο Κωνσταντίνος Θαλλασοχώρης, η Μάρω Λύτρα (που έκανε θραύση περισσότερο ως… η σχέση του Καραφώτη) και ο Νίκος Μίχας.

Το 2004 το «Fame» βγάζει νικητή τον Περικλή Στεργιανούδη, που κάθε άλλο παρά μουσική πορεία έκανε, αφού βρίσκεται πια στη Γερμανία. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν ότι ο «Πέρι» δεν άξιζε την νίκη. Από τον τρίτο κύκλο του σόου ακούσαμε για λίγο την Δόμνα Κουντούρη και για πολύ τονΓιώργο Λιανό, ο οποίος πλέον το έχει ρίξει στην παρουσίαση. Από το «Fame Story 3» αναδείχθηκαν επίσης ο Αντρέας Κωνσταντινίδης που έκανε ντουέτο με την Τζούλια Αλεξανδράτου και οΚωνσταντίνος Αργυρός, τον οποίο εξακολουθούμε να ακούμε και να βλέπουμε.

Ο νικητής του «Fame Story 4» Λεωνίδας Μπαλάφας εντυπωσίασε με τη φωνή του, αλλά ακόμα αναρωτιόμαστε πού χάθηκε. Από το ριάλιτι αυτό ακούσαμε ελάχιστα τον Στάθη Ραφτόπουλο, που έκανε ντουέτο με την Καίτη Γαρμπή («Ισόβιος Δεσμός»), ενώ καριέρα κάνει σήμερα η Μαρία Ιακώβου.

Στο talent show του Mega, «Super Idol» νικητής αναδείχθηκε ο Σταύρος Κωνσταντίνου, ο οποίος σημείωσε μεγάλη επιτυχία το πρώτο διάστημα αλλά μετά «bye». Στο ίδιο σόου γνωρίσαμε τον Νίκο Γκάνο, που άργησε αλλά… ακούστηκε χρόνια αργότερα ως Nicko, αλλά και την Τάμτα, την μόνη ίσως παίκτρια που έκανε σταθερά αλλά ανοδικά βήματα.

Από το Mega στον Alpha και το «Dream Show»., όπου ξεχώρισαν οι Διονύσης Μακρής και ο Κώστας Μαρτάκης, σε αντίθεση με τη νικήτρια Αμαλία Αυγουστάκη που δεν κατάφερε και πολλά. Στη δεύτερη σεζόν του σόου ο νικητής Νίκος Οικονομόπουλος συνεχίζει να «σαρώνει», ενώ στο ριάλιτι αυτό συμμετείχε και ο Δήμος Αναστασιάδης που ακούμε μέχρι σήμερα.

Από τα «X Factor» του ΑΝΤ1 ο νικητής του πρώτου κύκλου Λούκας Γιώρκας κάνει καριέρα στο τραγούδι και μας εκπροσώπησε στην Eurovision, ενώ ξεχώρισαν -το πρώτο για πολύ, το δεύτερο για λίγο- τα συγκροτήματα Κόκκινα Χαλιά και Τριημιτόνιο.

Επιτυχία μεν αλλά τώρα δεν σημείωσε ο νικητής του δεύτερου «X Factor» Σταύρος Μιχαλάκος. Από το εν λόγω ριάλιτι ξεχώρισαν οι 48 ώρες, ο Νικηφόρος και δύο από τις τραγουδίστριες που θα δούμε φέτος στην Eurovision, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ήβη Αδάμου!

Ο Alpha μπήκε ξανά στην «κούρσα» των μουσικών ριάλιτι με το «Greek Idol». Την πρώτη θέση πήρε ηΒαλάντω Τρύφωνος που έβγαλε ένα τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου («Στη Δίπλα Θέση»), ενώ αναδείχθηκαν (μην φανταστείς και πολύ) οι Αντιγόνη Ψυχράμη και Γιώργος Ντούρος.

Στο τελευταίο «Greek Idol» νικητής βρήκε ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, που έβγαλε δίσκο, με γνωστότερο όλων το τραγούδι το «Πολύ Μου Πάει».
star.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ