2012-05-04 08:22:04
Φωτογραφία για Συζήτηση αντί συγκέντρωσης για Οικολόγους
Με μία συγκέντρωση - συζήτηση με τους πολίτες στο θεατράκι της Πλατείας Κουμουνδούρου, μπροστά από τα γραφεία τους, οι Οικολόγοι Πράσινοι επέλεξαν να κλείσουν την εκλογική τους εκστρατεία στην Αθήνα. Η επιλογή του χώρου, όπως τονίστηκε, έγινε συμβολικά σε αυτήν την παραμελημένη γωνιά της πόλης η οποία πρέπει να επανακατακτηθεί χωρίς «επιχειρήσεις σκούπα». Τις θέσεις των Οικολόγων Πρασίνων, απαντώντας και σε ερωτήσεις των πολιτών, ανέπτυξαν οι δύο επικεφαλής, της εκλογικής εκστρατείας, η υποψήφια στη Β' Αθήνας Ιωάννα Κοντούλη και ο υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Γιάννης Παρασκευόπουλος, υπό τον συντονισμό του δημοσιογράφου Χρήστου Μάτη, ενώ ο οικονομικός αναλυτής Κώστας Καλλωνιάτης αναφέρθηκε εκτενώς στο μείζον πρόβλημα της ανεργίας των νέων.

«Χρειάζεται μία σκληρή διαπραγμάτευση με τους τροϊκανούς, οι πολίτες πρέπει να αποφασίσουν χωρίς διλήμματα» τόνισε η Ι. Κοντούλη ενώ ο Γ. Παρασκευόπουλος είπε ότι η πράσινη ψήφος είναι ψήφος οργής και προτάσεων τονίζοντας ότι με την ψήφο αυτή «ζητάμε την καταδίκη του πολιτικού συστήματος που ασελγούσε κατά της δημοκρατίας».

«Ευχή μας είναι» είπε ο ίδιος «η αριστερά να μη μοιάσει στο ΠΑΣΟΚ. Την παρακαλούμε, της ευχόμαστε να μη το κάνει. Οι Οικολόγοι Πράσινοι δεν είμαστε συμπληρωματικοί κανενός».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ