2015-04-19 14:24:27
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο καιρός της νέας εβδομάδας
Η Πάτρα δεν συγκεντρώνει ιδιαίτερες πιθανότητες για αξιόλογα φαινόμενα από αυτή την αλλαγή στον καιρό.

Ειδικότερα,η Δευτέρα θα κυλήσει με αραιή συννεφιά κατά περιόδους πιο πυκνή,ιδιαίτερα από το απόγευμα και μετά (πιθανότητα για μπόρα νωρίς το απόγευμα στα πιο ημιορεινά και ορεινά τμήματα)

Η Τρίτη θα έχει πιο συννεφιασμένο καιρό,χωρίς βέβαια να λείπουν τα ανοίγματα.

Η ημέρα αυτή συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να εκδηλωθούν φαινόμενα στην πόλη μας τοπικού χαρακτήρα (μικρότερη αλλά υπαρκτή η πιθανότητα και για την Τετάρτη).

Το υπόλοιπο της εβδομάδας δείχνει να επανέρχεται ο αίθριος καιρός. Μόνον αστάθεια θα εκδηλώνεται στην γύρω ορεινή ζώνη το μεσημέρι και το απόγευμα.Ο υδράργυρος την Δευτέρα θα φτάσει τους 20,την Τρίτη τους 19,την Τετάρτη τους 17,την Πέμπτη ξανά τους 20.

Στα ίδια επίπεδα την Παρασκευή ενώ μικρή περαιτέρω άνοδο ίσως έχουμε προς το Σ/Κ.Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από δυτικές διευθύνσεις χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας με εξαίρεση την Τρίτη και κυρίως την Τετάρτη,όταν θα στραφούν σε Ανατολικούς-Βορειοανατολικούς αγγίζοντας στο πορθμείο του Ρίου πιθανόν τα 4-5bf.

Να σημειωθεί πως περισσότερες πιθανότητες για κάποια πιο αξιόλογα φαινόμενα την Τρίτη ,συγκεντρώνουν τα ανατολικότερα τμήματα του νομού Αχαιας. Πιθανώς χιονίσει πρόσκαιρα στον Χελμό από τα 1600-1700 μέτρα την ίδια μέρα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ