2015-04-22 10:00:25
Φωτογραφία για «ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»
Δύσκολα θα κοντράρει ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στο δεύτερο τελικό της Α1 βόλεϊ γυναικών, όπως δήλωσε η Αλίκη Κωνσταντινίδου στον "ΣΠΟΡ FM 94,6" μετά τη νίκη των ερυθρόλευκων με 3-0 σετ.

Πολύ δύσκολα θα καταφέρει κάτι ο Παναθηναϊκός στον επόμενο τελικό της Α1 βόλεϊ γυναικών, σύμφωνα με την Αλίκη Κωνσταντινίδου.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 σετ των «πράσινων» στον πρώτο τελικό και η κεντρική των ερυθρόλευκων στις δηλώσεις της εξέφρασε την πίστη της ότι ο Θρύλος μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο, ενώ ανέφερε ότι, αν η ομάδα της είναι συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της Κυψέλης, τότε η ατμόσφαιρα δεν θα την επηρεάσει.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην εκπομπή «Playball» :

-Για το παιχνίδι με το Παναθηναϊκό:

«Ήμασταν καλύτερες. Και στο Κύπελλο είχαμε πάρει το παιχνίδι με το ίδιο σκορ (3-0). Δείξαμε καλά στοιχεία. Καταφέραμε και τους κοιτάξαμε στα μάτια και πήραμε το παιχνίδι έτσι όπως μας άξιζε».


-Αν μπορεί να κοντράρει ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό:

«Αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένες στον στόχο μας, το παιχνίδι μας και σε όσα δουλεύουμε μέσα στην εβδομάδα στις προπονήσεις, τότε πιστεύω ότι δύσκολα θα μας κοντράρει ο Παναθηναϊκός».

-Για το επόμενο παιχνίδι:

«Στόχος είναι να πάμε μέσα στην Κυψέλη και να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο έχοντας ήδη ένα κερδισμένο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες όπως την τελευταία φορά που πήγαμε εκεί Τότε δείξαμε ότι δεν μας επηρέασε πολύ ο κόσμος και όλη η ένταση του γηπέδου και παίξαμε πάρα πολύ καλά. Όλη η ομάδα είχε διαχειριστεί πολύ καλά εκείνο το παιχνίδι και πιστεύω θα γίνει το ίδιο και τώρα».

-Τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός στο επόμενο ματς:

«Σίγουρα το σερβίς της κάθε ομάδας μέσα στο σπίτι της είναι πιο δυνατό απ' ότι εκτός έδρας. Θεωρητικά, ο Παναθηναϊκός θα κάνει καλύτερα σέρβις μέσα στην Κυψέλη και αυτό πρέπει να προσέξουμε εμείς από την πλευρά μας. Πρέπει να έχουμε μία σταθερή υποδοχή και να μπορούμε να έχουμε μία καλή ανάπτυξη ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τα τελειώματα που κάναμε και σήμερα».

-Τι κρίνει κάθε παιχνίδι:

«Νομίζω ότι τόσο στους τελικούς όσο και σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, το κλειδί είναι η υποδοχή και το σερβίς των ομάδων. Το είδαμε και στο δικό μας παιχνίδι σήμερα, και σε άλλα προηγούμενα όπως και στο παιχνίδι της Νάξου με τον Παναθηναϊκό».

-Για το ρόστερ του Ολυμπιακού:

«Σημαντικό ρόλο παίζει το μεγάλο και καλό ρόστερ της ομάδας. Οι Ελληνίδες συμπαίκτριές μου είναι σε αρκετά καλό επίπεδο, όπως επίσης, και οι προσθήκες με τις ξένες αθλήτριες, ήταν πολύ καλές επιλογές και μας έχουν βοηθήσει αρκετά, όχι μόνο με τα αθλητικά τους προσόντα αλλά και με την εμπειρία τους, καθώς έχουν περισσότερες εικόνες από εμάς».

-Για τις φετινές δυσκολίες του Ολυμπιακού:

«Μην ξεχνάμε ότι ξεκινήσαμε λίγο άσχημα το πρωτάθλημα καθώς είχαμε αρκετές ατυχίες. Είχαμε τρία χειρουργεία φέτος μέσα στη χρονιά που αυτό κάνει τα πράγματα δυσκολότερα, όμως, καταφέραμε και ανταπεξέλθαμε. Ακούω από πολλούς "εύκολα ο Ολυμπιακός". Όχι, δεν ήταν εύκολα. Εμείς ξέρουμε τι τραβήξαμε μετά με τρεις βασικές παίκτριες να φεύγουνε λόγω χειρουργείων και με την ψυχολογία μας να είναι κάτω».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ