2015-04-22 22:18:12
Φωτογραφία για ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΟΚ ΕΝΟΨΕΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Με ανακοίνωσή του το ΤΑΠ ΠΑΟΚ καλεί τον κόσμο να γεμίσει την Πέμπτη (20:00) το κλειστό της Πυλαίας και να ξαναγράψουν ιστορία όπως και στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.

Στον πέμπτο τελικό του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό οι οπαδοί του ΠΑΟΚ γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό της Πυλαίας γράφοντας ιστορία, καθώς οι 8.000 φίλαθλοι ήταν οι περισσότεροι που έχουν βρεθεί σε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος.

Την Πέμπτη και στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό το γήπεδο αναμένεται να έχει τον ίδιο και περισσότερο κόσμο.

Η διοίκηση του ΤΑΠ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία ανέφερε:

«Φίλε του ΠΑΟΚ. Ο Κυπελλούχος Ελλάδας, ρίχνεται αύριο Πέμπτη 23/4 στις 20:00 στο PAOK SPORTS ARENA στη μάχη των τελικών των play off του ελληνικού πρωταθλήματος υποδεχόμενος τον Ολυμπιακό.

Φίλε του ΠΑΟΚ. Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας η ομάδα αλλά και ΕΣΥ ανάγκασε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα να υποκλιθεί στο μεγαλείο του ιστορικού μας συλλόγου.


Φίλε του ΠΑΟΚ. Η εικόνα από το κατάμεστο Παλατάκι το βράδυ της περασμένης Δευτέρας έκανε το γύρο όλου του κόσμου αφού πολλά ξένα ΜΜΕ φιλοξένησαν την είδηση που ΕΣΥ με την παρουσία σου δημιούργησες.

Φίλε του ΠΑΟΚ. Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ότι ξέρεις και να ΒΟΗΘΑΣ αλλά και να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ τα συμφέροντα της ομάδας. Με τον παλμό σου αλλά και την ΑΨΟΓΗ συμπεριφορά σου, έσπρωξες την ομάδα στον τελικό των playoff.

Φίλε του ΠΑΟΚ. Αύριο στις 20:00 ξαναγράφουμε ΜΑΖΙ ιστορία. Εσύ που θα γεμίσεις τις κερκίδες του PAOK SPORTS ARENA και η ομάδα που θα γεμίσει με την ΨΥΧΗ της το παρκέ για να κάνει το πρώτο βήμα για το νταμπλ!

Φίλε του ΠΑΟΚ. Γνωρίζεις ότι αύριο βράδυ αρκετοί θα είναι αυτοί που θα εύχονται να παρεκτραπείς. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ!

Φίλε του ΠΑΟΚ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ