2015-04-25 21:37:08
Φωτογραφία για Σκληρό ροκ Εθνικής Τράπεζας - Δημάρχου Κερατσινίου/Δραπετσώνας
Σε σκληρό ροκ εξελίσσεται η μάχη μεταξύ Εθνικής Τράπεζας-Δήμαρχου Κερατσινίου/Δραπετσώνας για την περιοχή της πρώην Βιομηχανικής Ζώνης. Ο μεν Δήμαρχος με το έτσι θέλω προσπαθεί να "κατακτήσει" την περιοχή με διάφορες ενέργειες όπως η δενδροφύτευση που έκανε πριν λίγες μέρες. Από την άλλη η Εθνική Τράπεζα τραβάει και αυτή το σχοινί φτάνοντας ως την πόρτα του Εισαγγελέα ζητώντας να τιμωρηθεί ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας με 30.000 ευρώ πρόστιμο και προσωποκράτηση.

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Η αλήθεια είναι πως και η Εθνική Τράπεζα είναι απαράδεκτη αλλά απαράδεκτος είναι και ο τρόπος που λειτουργεί η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος. Γιατί ναι μεν η περιοχή που ανήκει στην Εθνική Τράπεζα πρέπει να αξιοποιηθεί και πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο ο Δήμος μας καθώς είναι στην έκταση του Δήμου μας αλλά αυτός ο τρόπος δεν είναι ο καλύτερος. Θα μπορούσαν κάλλιστα να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι Δήμος και Εθνική Τράπεζα και να βρουν μια αμοιβαία λύση.


Ο Χρήστος Σγαρδέλης μάλιστα με δήλωσή του μας τόνισε: "Απαράδεκτη η κίνηση της Εθνικής Τράπεζας να πάει στον Εισαγγελέα αλλά ακόμα πιο απαράδεκτη κίνηση να προχωρήσει σε "επαναστατικές" κινήσεις ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι εδώ και τώρα και να βρουν μια λύση. Επίσης απορούμε γιατί ο Δήμαρχος λειτουργεί έτσι μόνο για την περιοχή των Λιπασμάτων και δεν λειτουργεί με τον ίδιο ζήλο για την περιοχή του Νεκροταφείου της Αναστάσεως που ανήκει στον Δήμο Πειραιά αλλά είναι μέσα στο Δήμο μας".
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ