2015-04-29 16:06:15
Φωτογραφία για Κρήτη: Αυτή είναι η μάνα που έπνιξε το μωρό της με πετσέτα μπάνιου - Η εξέταση που φώτισε το έγκλημα [photo]
Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι το μωρό γεννήθηκε νεκρό, όμως η διερεύνηση της υπόθεσης άλλαξε με δραματικό τρόπο τα δεδομένα... Σε φυλάκιση 5 ετών για τον πνιγμό του παιδιού της καταδικάστηκε από το Εφετείο Ανατολικής Κρήτης η 27χρονη Βρετανίδα, η οποία τον Ιούλιο του 2008 κατηγορήθηκε πως σκότωσε το μωρό της αμέσως μετά τον τοκετό στο διάστημα των διακοπών της στα Μάλια.

Η 27χρονη πλέον κοπέλα πρωτόδικα από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου είχε αθωωθεί κατά πλειοψηφία - με τις ψήφους των ενόρκων υπέρ της. Η υπόθεση εκδικάστηκε ξανά μετά την έφεση υπέρ του νόμου που άσκησε ο Εισαγγελέας.

Όπως ισχυρίστηκε, ήταν έγκυος, αλλά δε γνώριζε ότι ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ύστερα από διασκέδαση της σε μπαρ της περιοχής επέστρεψε στο δωμάτιο της και τα ξημερώματα γέννησε ένα αγοράκι. Ωστόσο η ίδια ισχυρίστηκε ότι το μωρό γεννήθηκε νεκρό καθώς δεν ανέπνεε.

Όταν οι αστυνομικοί κλήθηκαν να επιληφθούν βρήκαν το μωρό δεμένο μέσα σε μια πετσέτα μπάνιου και ένα σεντόνι. Η βρετανίδα κατηγορήθηκε ότι προκάλεσε το θάνατο του μωρού με ασφυξία καθώς η νεκροψία έδειξε ότι βρέθηκε αέρας στα πνευμόνια του.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ