2015-05-10 23:12:18
Φωτογραφία για ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ...
Καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Πλατανιά για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος δεν έμεινε ο Βίτορ Περέιρα.

«Στο παιχνίδι αυτό είδα ότι δεν ήμασταν καθόλου ομαδικοί, σε αντίθεση με τον Πλατανιά. Δεν ήμασταν καλοί σχεδόν σε κανέναν από τους στόχους που είχαμε θέσει για τους τομείς του παιχνιδιού που είχαμε προετοιμάσει», ανέφερε –αρχικά- ο Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος συνέχισε:

«Είχαμε πολλά κίνητρα να δείξουμε ότι είμαστε μια καλή και δυνατή ομάδα, όμως δεν τα καταφέραμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Ήμασταν πιο αδύναμοι από τον αντίπαλο και με βάση όλα τα παραπάνω το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο».

Τέλος αναφέρθηκε στο στόχο, αυτού και των παικτών του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με την SKODA Ξάνθη «Αυτό που θέλουμε είναι να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου έχοντας αλλάξει πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας. Να είμαστε πολύ πιο δυνατοί, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πάμε στο παιχνίδι αυτό για να το κερδίσουμε», τόνισε.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ