2015-05-13 07:00:22
Φωτογραφία για Αποκλειστικό: Την τσάκισε ο θάνατος - Κατέρρευσε στο άκουσμα της τραγικής είδησης και έχασε τις αισθήσεις της
Τα δάκρυα πλημμύρισαν τα μάτια της και μάταια προσπαθούσε να πνίξει τους λυγμούς της.

Στο κλάμα σπάραξε η Ιωάννα Λίλη, όταν πληροφορήθηε για την άγρια δολοφονία της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα από τον πατέρα της.

Στο άκουσμα της τραγικής αυτής είδησης η Ιωάννα κατέρρευσε. "Άρχισε να κλαίει με αναφιλητά και κόντεψε να χάσει τις αισθήσεις της", αναφέρει στενός της συνεργάτης.

Τα όσα ακούστηκαν ήταν σαν μαχαίρι στην καρδιά της, αφού από τη στιγμή που έγινε μητέρα δεν κρύβει τις ευαισθησίες της προς όλα τα παιδιά. Τα συναισθήματα θλίψης για το άτυχο κοριτσάκι την έπνιγαν και μάταια προσπαθούσε να απαλύνει τον πόνο της. Θέλοντας να βγάλει από πάνω αυτό το βάρος και να εξωτερικεύσει αυτά που νιώθει, πριν από μερικές μέρες αποχαιρέτισε τη μικρή με τον δικό της τρόπο.

"Καλό ταξίδι να έχεις Άννυ, ένας ακόμη άγγελος θα μας βλέπει από ψηλά! Εύχομαι εκεί που πας να είσαι ευτυχισμένη! Δεν υπάρχει πιο τραγικό κι αποτρόπαιο έγκλημα να αφαιρείς από μια αθώα ψυχή το δικαίωμα στη ζωή!!!", ήταν το συγκινητικό της μήνυμα στα social media. Στο μόνο που ελπίζει πια, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, είναι να αποδοθεί η δικαιοσύνη και να πληρώσουν το τίμημα οι ένοχοι. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ