2015-05-14 23:12:10
Φωτογραφία για ΧΑΪΝΣ :ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ «ΜΑΤΣ ΑΠ» ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Το Final 4 ουσιαστικά ξεκίνησε από το πρωί της Πέμπτης όπου στην πλατεία «Sol», εκπρόσωποι των ομάδων συναντήθηκαν με αθλητές από τα Special Olympics, έπαιξαν μαζί τους και πέρασαν όμορφες στιγμές.

Από πλευράς Ολυμπιακού ήταν ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος είναι και ο εκπρόσωπος των ερυθρόλευκων στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης ONE TEAM της Ευρωλίγκας το οποίο στηρίζει ο Ολυμπιακός όντας ενεργό μέλος του, όπως ήδη έχουμε αναφέρει. Εκεί όμως βρίσκονταν και ο Κάιλ Χάινς.

Νυν παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πρώην του Ολυμπιακού (επίσης και εκπρόσωπος του τότε στην ONE TEAM) και κάτοχος φυσικά δύο τροπαίων Ευρωλίγκας. Ο Χάινς μίλησε στο "gavros.gr" και κατέθεσε τις σκέψεις του για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά :

Κάιλ, πρώτα απ’ όλα πες μας δύο λόγια για αυτό που ζήσατε σήμερα με τους αθλητές από τα Special Olympics Είναι μία μεγάλη εμπειρία, μία καλή ευκαιρία να θυμηθείς όλες αυτές τις σπουδαίες αναμνήσεις, όλα αυτά τα πράγματα που έχεις ζήσει και έχεις βιώσει. Με την Ευρωλίγκα και με το πρόγραμμα ONETEAM βρεθήκαμε με τους αθλητές από τα Special Olympics περάσαμε όμορφες στιγμές όλοι μαζί, ενώ είναι όμορφη και η πόλη. Έχουμε όλοι λοιπόν μία ωραία ευκαιρία για όλους εμάς που ζούμε ωραίες ξεχωριστές στιγμές.


Οι σκέψεις σου για τον ημιτελικό κόντρα στην πρώην σου ομάδα;

Θα είναι ένα πολύ καλό «ματς απ» με τον Ολυμπιακό. Παίξαμε δύο φορές ήδη μαζί στο Top16, φυσικά δεν περιμένω να γίνει το ίδιο παιχνίδι με τα προηγούμενα δύο, θα είναι εντελώς διαφορετικό. Γνωριζόμαστε πολύ καλά, η μία ομάδα ξέρει άριστα την άλλη και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ιστορία, φυσικά βρίσκονται συνέχεια στο Final 4 θα είναι σίγουρο ένα συναρπαστικό «ματς απ».

Τι κρατάς από τον Ολυμπιακό; Ποιες είναι οι αναμνήσεις σου;

«Φυσικά και έχω σπουδαίες αναμνήσεις από τον Ολυμπιακό, είναι ξέρεις εντελώς φυσιολογικό καθώς ήμασταν επί δυο σερί χρονιές οι νικητές, αλλά ξέρεις ελπίζω σε αυτό το Final 4 να αποκομίσω... ακόμα καλύτερες αναμνήσεις (γελάει).
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ