2015-05-16 19:29:05
Φωτογραφία για «ΕΓΚΛΗΜΑ... ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚ» ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΠΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ!
Ενισχυμένος ο Παναθηναϊκός με τις δύο τελευταίες του μεταγραφές στο πλαίσιο της... Ελληνοποίησης (Κούπερ και Μόργξαν) γνώρισε την ήττα με 75-73 από τον Κολοσσό Ρόδου στο Βενετόκλειο, με τους νησιώτες να ισοφαρίζουν τη σειρά σε 1-1.

Ας δούμε όμως πως αντιμετωπίζουν τα πράσινα ΜΜΕ αυτή την ήττα :  

leoforos.gr : «ΕΓΚΛΗΜΑ» ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ!

Σε κακή μέρα βρέθηκε ο Παναθηναϊκός και ηττήθηκε με 75-73 από τον Κολοσσό. Στο τρίτο ματς (19/5) για την πρόκριση και αγωνία για τον Νίκο Παππά που τραυματίστηκε στο γόνατο.

Νωθρός και βιαστικός μπήκε στο παρκέ ο Παναθηναϊκός, δίνοντας το δικαίωμα στον Κολοσσό να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό και να γίνει το απόλυτο αφεντικό στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έριξε στο παρκέ από την πρώτη πεντάδα τον Ρεϊμάρ Μόργκαν ο οποίος έδειξε διάθεση να παλέψει, ωστόσο όπως ήταν φυσιολογικό δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως όπως και ο Ντι Τζέι Κούπερ που μπήκε στο 7’.

prasinanea.gr : Σοκ στη Ρόδο

Ο Κολοσσός εκμεταλλεύθηκε τα λάθη του Παναθηναϊκού αλλά και τους τραυματισμούς (αποχώρησε ο Παππάς στην τρίτη περίοδο με πόνους στο γόνατο) και επιβλήθηκε με 75-73 στο Βενετόκλειο, ισοφαρίζοντας την σειρά σε 1-1. Την Τρίτη (19/5) το τρίτο παιχνίδι της σειράς.

Ο Κολοσσός παρέτεινε την... αγωνία όσον αφορά την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League, αφού έκανε την έκπληξη, κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό (75-73).
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ