2015-05-17 21:23:59
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Οι "ερυθρόλευκοι" κερδίζοντας με 2-1 τον Ατρόμητο Αθηνών κατέκτησαν το Πρωτάθλημα SuperLeague K-20 τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε!

Πρωταθλητής Ελλάδος και στους Νέους στέφτηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Ολυμπιακός! Οι "ερυθρόλευκοι" μετά από τη νίκη τους με 2-1 επί του Ατρόμητου Αθηνών στο Ρέντη στο πλαίσιο της 22ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-20 κατέκτησαν και μαθηματικά την κούπα τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα αύξησε την διαφορά από τον 2ο Ατρόμητο στο +14 συνεχίζοντας χωρίς ήττα στη διοργάνωση μετά από 31 αγώνες. Οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά από 31 αγώνες έχουν 28 νίκες και 3 ισοπαλίες και θέλουν στους εναπομείναντες αγώνες με τον ΠΑΟΚ, τον Πανιώνιο και τη Βέροια να συνεχίσουν το σερί τους και να κατακτήσουν χωρίς ήττα το Πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός εάν δεν χάσει έως το φινάλε θα είναι η μοναδική ομάδα που θα έχει καταφέρει να πάρει αήττητη την κούπα. Επιπλέον η ομάδα του Πειραιά με τις 28 νίκες που έχει έως σήμερα είναι στην πρώτη θέση της σχετικής κατηγορίας από καταβολής διοργάνωσης! Η ομάδα του Βασίλη Βούζα κυνηγάει επίσης και το απόλυτο αμυντικό ρεκόρ! Το Πρωτάθλημα είναι το 4ο στην ιστορία της ομάδας μας σ' επίπεδο Νέων αφού έχει κατακτήσει την κούπα και το 2004, το 2010 και το 2013.


Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήθελαν ένα βαθμό στον αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών στο Ρέντη αλλά πήραν τη νίκη και έτσι κυνηγούν και το ρεκόρ διαφοράς από τον 2ο! Μετά από το τέλος του αγώνα παίκτες και τεχνικό επιτελείο έγιναν ένα "κουβάρι" πανηγυρίζοντας το Πρωτάθλημα ενώ σ' ένα από τα δυο εντός έδρας παιχνίδια που απομένουν (ΠΑΟΚ, Πανιώνιος) θα πραγματοποιηθεί και η απονομή της κούπας από την Super League.

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στον αγώνα και έχασε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Ο Ατρόμητος αιφνιδίασε στο 12' όταν με σουτ του Μπαστακού προηγήθηκε με 0-1 αλλά στη συνέχεια στο γήπεδο υπήρχε μόνο ο Ολυμπιακός. Η ομάδα μας πιέζε πολύ χωρίς όμως να σκοράρει. Στο 31' ο Γαρεφαλάκης αστοχεί από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι μετά από σέτρα του Σάλιακα ενώ στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου ο Μανθάτης πιάνει ωραίο σουτ αλλά η μπάλα δεν πάει στο.. πλεκτό.

Η ομάδα του Πειραιά ισοφαρίζει σε 1-1 στο 54'. Ο Λάτσι βγάζει σέντρα από τα αριστερά, ο Μανθάτης κοντρολάρει ωραία την μπάλα και ισοραρίζει με πλασέ. Στο 66' ο Ολυμπιακός χάνει την ευκαιρία να προηγηθεί. Ο Στρούγγης βρίσκει την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής δίνει πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Σάλιακας αλλά ο Θεοδωρακάκης αποκρούει με τον Ανδρούτσο να μην καταφέρνει και πάλι στην επαναφορά να σκοράρει! Μετά από τις σπουδαίε ευκαιρίες του Χαντζάρα, του Λάτσι, του Μανθάτη έως το 90' ο Ολυμπιακός βρίσκει τον δρόμο για τη νίκη στις καθυστερήσεις. Στο 90+3 ο Χαντζάρας από τα αριστερά στέλνει την μπάλα στον Ανδρούτσο αυτός βγάζει μόνο του τον Ιγανίδη και εκείνος με πλασέ σκοράρει για το 2-1.

Μετά από το τέλος του αγώνα οι παίκτες και το προπονητικό τιμ αποθεώθηκαν απο τον κόσμο και πανηγύρισαν έξαλλα στο γήπεδο και στα αποδυτήρια.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Σάλιακας (71’ Ρέτσος), Τσιμίκας, Τόλι, Βούρος, Καραχάλιος (46’ Χαντζάρας), Γαρεφαλάκης (79’ Ιγνατίδης), Μεγαρίτης, Ανδρούτσος, Λάτσι, Μανθάτης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης, Κατράνης, Στρούγγης, Κωστούλας, Παπασπύρος (68’ Εκτ. Παπαγιωτόπουλος), Νταβιώτης (51’ Λημνιός), Δ. Παναγιωτόπουλος, Ρεγκάκος, Μπαστάκος (79’ Λαζαρίδης), Τσατσόπουλος.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ