2015-05-19 13:34:09
Φωτογραφία για ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ... ΜΗΝΥΜΑ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ!
Έχει μείνει μια μικρή πίκρα, όπως είναι φυσικό για την απώλεια της Ευρωλίγκας, αλλά στον Ολυμπιακό καλούνται όλοι να συνεχίσουν και να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάτι το οποίο είπε και ο Βαγγέλης Μάντζαρης μέσω του «Γαύρου», σημειώνοντας πως ο Θρύλος οφείλει και θα κάνει το παν.

Ο Μάντζαρης, πάντως, αναφέρθηκε πρώτα στον τελικό με την ισπανική ομάδα «Σίγουρα, έχει ένα πλεονέκτημα η Ρεάλ όταν παίζει στην έδρα της, έχει και πολύ κόσμο στο πλευρό της. Παρόλο που, για μας, ο δικός μας κόσμος ήταν συγκλονιστικός, μπορώ να το πω, και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Σίγουρα, λοιπόν, ήταν ένα πλεονέκτημα αυτό. Αλλά, παρ’ όλα αυτά, δεν γίνεται να είναι δικαιολογία για την ήττα από τη Ρεάλ», ήταν τα λόγια για, για να καταλήξει σχετικά με τον μεγάλο στόχο της ομάδας.

«Πλέον, κεφάλια χαμηλά, στεναχωριόμαστε μερικές ώρες. Προσπαθούμε να τα ξεχάσουμε όλα, να δουλέψουμε και να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα έδρας που έχουμε πάρει και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, που είναι και ο πραγματικός μας στόχος από την αρχή».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ