2015-05-19 17:54:08
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: «ΠΑΟΚ ρε μ...», είπε γνωστός Έλληνας! [video]
Εσείς έχετε δει την ταινία «Οι αισθηματίες» του... Νίκου Τριανταφυλλίδη; Έστω τις δύο χαρακτηριστικές σκηνές κατά τις οποίες ο πρωταγωνιστής εκδηλώνει την αγάπη του για την «ΠΑΟΚάρα»; Αν όχι, το SDNA λύνει το ...πρόβλημα!

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης, ο Νίκος Τριανταφυλλίδης, ο οποίος τυγχάνει γιος του Χάρρυ Κλυνν, έχει κατά καιρούς δηλώσει δημοσίως την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, την οποία φρόντισε να «εντάξει» και στο σενάριο της τελευταίας του ταινίας. 

«Είμαι ΠΑΟΚτσής μολονότι δεν είμαι Θεσσαλονικιός. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ουτοπία, μια διαρκής ανταρσία που δεν ολοκληρώνεται ποτέ», έχει δηλώσει ο δημιουργός, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Σικάγο. 

Οι «Αισθηματίες» είναι η 8η ταινία του, ανήκει στην κατηγορία των φιλμ νουάρ και πρωτοπροβλήθηκε ολοκληρωμένη στο κυρίως πρόγραμμα του 36ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μόσχας τον Ιούνιο 2014. 

Στις ελληνικές αίθουσες έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ έχει ήδη τιμηθεί με το «Βραβείο Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου Καλύτερης πρωτότυπης μουσικής επένδυσης». Τη σύνθεση της μουσικής έχει υπογράψει ο Αλέξανδρος Βούλγαρης, οο οποίος επίσης έπεσε κάτω από τη μηλιά, καθώς είναι γιος του σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη και της συγγραφέα Ιωάννας Καρυστιάνη. 

Να επιστρέψουμε, όμως, στην ΠΑΟΚτσήδικη τρέλα του σκηνθέτη και της ταινίας. Δείτε το βίνεο που ακολουθεί, αφού πρώτα απομακρύνετε τα γυναικόπαιδα, αν δεν αντέχουν τα «γαλλικά» της εξέδρας! 
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ