2015-05-20 14:15:16
Φωτογραφία για ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ΦΕΥΓΕΙ... ΦΙΛΙΠΟΦ ΕΡΧΕΤΑΙ;
Την άμεση επιστροφή του Κώστα Προύσαλη στη Γαλλική Ναρμπόν επιθυμούν οι διοικούντες την Γαλλική ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Midi Libre» ο Μακεδόνας πασέρ, ο οποίος έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, είναι ο πρώτος στόχος των Γάλλων.

«Ξέρουμε τι αξίζει γιατί έπαιξε εδώ δύο χρόνια» εξηγεί στο ρεπορτάζ ο Μισέλ Μαντρού, γενικός διευθυντής της Ναρμπόν και συνεχίζει έχοντας ήδη μιλήσει με τον Προύσαλη.

«Θέλει να φύγει από την Ελλάδα και η Ναρμπόν αποτελεί ένα από τα σωματεία που τον ενδιαφέρον» λέει χαρακτηριστικά.

Για να γίνει και πάλι «Γάλλος» ο Προύσαλης θα πρέπει να σπάσει το διετές συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό. «Για τη θέση του πασέρ, προθεσμία μας είναι αυτό το Σαββατοκύριακο» τονίζει ο διευθυντής της Γαλλικής ομάδας εκεί όπου ο Προύσαλης πέρασε δύο από τα καλύτερα του χρόνια στο φιλέ.

Από την στιγμή πάντως που ο Προύσαλης θα σπάσει (το πιο πιθανό) το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, ανοίγει η πόρτα της επιστροφής του Ντίμα Φιλίποφ στους ερυθρόλευκους.

Ο διεθνής πασέρ δεν δεσμεύεται πλέον με συμβόλαιο με την Πολωνική Γιαστρέμπσκι, είναι στο στόχαστρο ξένων συλλόγων αλλά πάνω από όλα περιμένει και την ελληνική αγορά και κυρίως τον Ολυμπιακό, ομάδα στην οποία ανδρώθηκε και δέθηκε.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Που πας βρε κούλα;;;; (79-68)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Που πας βρε κούλα;;;; (79-68)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ