2015-06-01 12:14:22
Φωτογραφία για ΚΑΙ Η ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΣΤΟ... «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΓΙΑ ΚΑΡΙΓΙΟ
Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γκουίντο Καρίγιο της Εστουντιάντες, αλλά δεν είναι και ο μοναδικός που τον θέλει, καθώς Μονακό, Μπενφίκα και Ίντερ είναι αυτές που ενδιαφέρονται εξίσου για τον παίκτη.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν οι Βέλγοι, ακόμα μια ομάδα μπήκε στο... κόλπο για την απόκτησή του και πρόκειται για την Άντερλεχτ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Άντερλεχτ προσέφερε τέσσερα εκατ. δολάρια τον Δεκέμβριο για τον Αργεντίνο επιθετικό, κάτι που δείχνει πως δύσκολα θα κοντράρει τον ανταγωνισμό, αν και εφόσον προσφέρει ακόμα τόσα. Από τη στιγμή που ο Θρύλος έχει προσφέρει 7-8 εκατ. δολάρια, δεν είναι ποτέ δυνατόν να πουν «ναι» οι Αργεντίνοι στα μισά των Βέλγων, αν εμμείνουν σε αυτό το ποσό βέβαια.

«Η Άντερλεχτ μπαίνει ξανά στη μεταγραφική αγορά. Σύμφωνα με ΜΜΕ από την Αργεντινή, η Άντερλεχτ ενδιαφέρεται για τον Καρίγιο, τον στράικερ της Εστουντιάντες. Η Μονακό, ο Ολυμπιακός, η Μπενφίκα και η Ίντερ ενδιαφέρονται, αλλά καμία δεν έχει κάνει πρόταση που να γίνει δεκτή. Ο Καρίγιο ίσως να είναι ο διάδοχος του Μίτροβιτς. Τον Δεκέμβριο του 2014 κιόλας, η Άντερλεχτ έκανε προσφορά τεσσάρων εκατ., δολαρίων, αλλά δεν έγινε δεκτή», γράφει το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ