2015-06-01 20:55:27
Φωτογραφία για Έλενα Παπαπαναγιώτου: Πληγώθηκα. Ο Stavento δεν πίστεψε σε μένα
Καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η παίκτρια του "The Voice" Έλενα Παπαπαναγιώτου, η οποία αποχώρησε από το show και διαγωνιζόταν στην ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη, κατηγόρησε τον coach της πως το κομμάτι που της έδωσε δεν της ταίριαζε καθόλου.

«Από την αρχή έλεγα πως το τραγούδι που μου δώσανε δεν ήταν πάνω μου, και πως αν περάσω ερμηνεύοντας αυτό το τραγούδι δεν θα είναι δίκαιο. Ο καθένας μας έχει το δικό του ύφος και στυλ που τραγουδάει, αλλά εμένα ήταν αντίθετο. Εξέφρασα την διαφωνία μου στον Μιχάλη αλλά όλοι μου έλεγαν πως κάποιος λόγος υπήρχε που μου το έβαλε αυτό το τραγούδι. Τελικά μάλλον ο λόγος ήταν για να φύγω. Πάντα πρέπει να υπάρχει κάποιος πιο αδύναμος στην ομάδα για να είναι πιο εύκολο μετά. Δεν θύμωσα, απλά πληγώθηκα γιατί δεν πιστεύω ότι πίστευε σε μένα!»

Την δήλωση αυτή έκανε κατά την αποχώρηση της από το χθεσινό Live, αλλά κατά την διάρκεια της συνέντευξης της στο πρωινό, τα μάζεψε λιγάκι.

Αμέσως μετά ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε διευκρινήσεις για τις δηλώσεις της παίκτριας και την ρώτησε αν μετάνιωσε γι΄αυτά που είπε.

Και η απάντηση της ήταν πως δεν τα πίστευε ... αλλά τα ένιωθε: «Μου είπαν να ακολουθήσω ένα pop style στο Voice και αυτή την στιγμή pop είναι η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς. Το συγκεκριμένο κομμάτι δεν ήταν για το χρώμα της φωνής μου. Το είχα καταλάβει από την αρχή. Εκείνη την ώρα ήμουν πικραμένη. Δεν τα εννοούσα, αν και τα ένιωθα αυτά που έλεγα. Δεν τον αδικώ έτσι πίστευε και έτσι έκανε».
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ