2015-06-03 23:02:16
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ... ΘΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΒΑΡΕΛΑ!
Ο Ολυμπιακός προχωράει και την υπόθεση του Σιλβέστρε Βαρέλα με τις δύο πλευρές να έχουν ήδη κάνει την πρώτη τους κουβέντα. Συμφώνησαν μάλιστα να τα ξαναπούν!

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "Gazzetta.gr" από την Πορτογαλία οι ερυθρόλευκοι έκαναν ήδη μία αρχική συζήτηση με την πλευρά του Σιλβέστρε Βαρέλα, που δεν αναμένεται να μείνει στην Πόρτο.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός -τον οποίο ξέρει πολύ καλά ο Βίτορ Περέιρα, έχοντάς τον σε μεγάλη εκτίμηση- όπως προέκυψε από την πρώτη κουβέντα είναι θετικός σε μία τέτοια προοπτική και μάλιστα τον ενδιαφέρει πολύ.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει ξανά μία κουβέντα με την Πόρτο και την πλευρά του παίκτη μέσα στις επόμενες ημέρες. Μία συζήτηση που θα καθορίσει πολλά για την υπόθεση αυτή. Πάντως με βάση τις ενδείξεις και τις πληροφορίες του δημοσιεύματος και σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από την πρώτη επαφή που έγινε, είναι ιδιαίτερα πιθανό ο παίκτης να πιάσει Λιμάνι!

H υπόθεση του Βαρέλα πάντως δεν σχετίζεται με αυτή του Αντονί Μουνιέ, με την περίπτωση του Γάλλου να έχει μπει ως γνωστόν σε καλό δρόμο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ