2015-06-04 13:24:44
Φωτογραφία για ΙΔΑΝΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ!
Ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα Νέων στο Ζάγκρεμπ. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Βάρκας, Δερμιτζάκης.

Με το δεξί ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στο "13th 'Mladen Ramljak International Memorial Tournament". Η ομάδα Νέων (1997-98) επικράτησε με 2-1 της Κάλιαρι στον 1ο αγώνα που διεξήχθη το πρωί της Πέμπτης στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Οι "ερυθρόλευκοι" βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 13' αλλά πέτυχαν την ανατροπή και πήραν τη νίκη! Στο 22' ο Γιάννης Βάρκας μετά από ωραία προσπάθεια του Άντριτ Τόλι σούταρε μέσα από την περιοχή ισοφαρίζοντας σε 1-1 ενώ στο 29' ο Ανδρέας Δερμιτζάκης με ωραία ατομική προσπάθεια έδωσε το προβάδισμα και τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα είχε δοκάρι στο 1ο ημίχρονο (40') με τον Κουγιό αλλά και πολλές ευκαιρίες με τον Χαντζάρα, τον Τσιλίκη και τον Πλέγα σ' όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο Ολυμπιακός παίζει εκ νέου το απόγευμα (18:00) της Παρασκευής με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ σ' αγώνα της 2ης ημέρας του Α' ομίλου.

Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Κατσιμήτρος, Κασαπίδης, Φουάσης, Ρέτσος, Τόλι, Μακροστέργιος, Λάμπρου, Δερμιτζάκης, Χαντζάρας, Βάρκας, Κουγιός. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Πετσής, Τζουμάκης, Πλέγας, Θυμιανός, Μπέτσας, Τσιλίκης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ