2015-06-05 23:23:15
Φωτογραφία για ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ
Την ήττα με σκορ 4-1 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ γνώρισε η ομάδα Νέων (1997-98) του Ολυμπιακού στη 2η ημέρα του "13th Mladen Ramljak International Memorial Tournament". Η ομάδα μας αν και προηγήθηκε με 1-0 στο 5' με γκολ του Φώτη Τσιλίκη δεν μπόρεσε να αντισταθεί στους καλύτερους Κροάτες που έπαιζαν και στην έδρα τους, στο Ζάγκρεμπ, και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο τουρνουά. Η Ντιναμό ισοφάρισε στο 10' με αυτογκόλ του Ρέτσου και προηγήθηκε πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου με 1-2.

Στο 2ο ημίχρονο ο Βασίλης Βούζας δοκίμασε και τους υπόλοιπους παίκτες που είχε στην διάθεση του αφού ο κύριος στόχος είναι όλα τα παιδιά να έχουν ευρωπαϊκές παραστάσεις αφού τη νέα χρονιά θ' αγωνιστούν στο UEFA Youth League. Η ομάδα μας δέχτηκε άλλα δυο γκολ στο 2ο ημίχρονο και το Σάββατο (12:15) θα παίξει με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ντιναμό είναι μια πολύ δυνατή ομάδα η οποία κατέκτησε αήττητη το Πρωτάθλημα Κροατίας την περίοδο 2014-15.

Η αρχική σύνθεση της ομάδας μας: Γαβαλάς, Μπέτσας, Φουάσης, Ρέτσος, Τόλι, Μακροστέργιος, Λάμπρου, Πλέγας, Τσιλίκης, Χαντζάρας, Βάρκας. Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Δερμιτζάκης, Κουγιός, Τζουμάκης, Θυμιανός, Κασαπίδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ