2015-06-07 08:31:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Στους δρόμους οι επαγγελματίες με συγκέντρωση στην πλ. Γεωργίου και αποκλεισμό της Α' ΔΟΥ
Σε κινητοποιήσεις την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη καλεί τους επαγγελματίες της Αχαϊας η ΟΕΒΕΣΝΑ. Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας την Τετάρτη 3 Ιουνίου μεταξύ των τακτικών θεμάτων της ημερησίας διάταξης συζήτησε και το βασικό- επίκαιρο θέμα των οικονομικών εξελίξεων στην χώρα μας καθώς και των αρνητικών επιπτώσεων της πολύμηνης διαπραγμάτευσης μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών -εταίρων.

Κοινή διαπίστωση όλων των μελών του Δ.Σ. οι οποίοι προέρχονται από διαφόρους κλάδους των επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων και αυτοκινητιστών ήταν ότι "η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα ,η εθνική και τοπική οικονομία και οι παράγοντες της αγοράς εν γένει είναι δραματική αγγίζοντας πλέον τα όρια της ασφυξίας.

Η αγορά στραγγίζει κάθε μέρα και περισσότερο, μικρές επιχειρήσεις κλείνουν αφού αδυνατούν ανταπεξέλθουν στα λειτουργικά τους έξοδα και υποχρεώεις τους, δυστυχώς χωρίς να υπάρχει φως στον ορίζοντα παρά μόνο θολό τοπίο.


Η ανεργία αυξάνεται με δραματικά αποτελέσματα για όλη την κοινωνία, η φτωχοποίηση και εξαθλίωση μεγαλώνει και η κοινωνία απαιτεί άμεσα λύσεις και όχι σε βάθος τετραετίας.

Και φυσικά όχι άλλα επώδυνα και βάρβαρα μέτρα.

Στα πλαίσια αυτά αποφασίστηκε ομόφωνα να συμμετέχει η Ομοσπονδία στις κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες σε τοπικό επίπεδο που θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα".

Υπό το βάρος της ασφυξίας της αγοράς καλούνται όλα τα Σωματεία , μέλητης ΟΕΒΕΣΝΑ και οι επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμποροι αυτοκινητιστές να συμμετέχουν μαζικά την Τετάρτη 10 ΙΟΥΝΙΟΥ, το πρωί στις 8.30 στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στην Α ΄ Εφορία καθώς και την Πέμπτη 11 Ιουνίου το απόγευμα στις 7 στην Πλατεία Γεωργίου".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ