2015-06-09 15:49:38
Φωτογραφία για Το παρασκήνιο του μακελειού ανάμεσα σε Σεφερλή και Ουγγαρέζο - Στο φως οι συγκλονιστικοί διάλογοι και οι βρισιές
Σκοτωμός και μάλιστα μπροστά στις κάμερες Μια άγρια κόντρα που είχαμε χρόνια να δούμε στην ελληνική τηλεόραση.

ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES

Το απόλυτο ξεκατίνιασμα μπροστά στην κάμερα και «άγριο ξύλο» μόλις έκλεισαν τα φώτα. Καραντίνα μίας ημέρας, φωνές που ακούγονταν παντού, ένας χαιρετισμός... ποδοσφαιρικός και πάγος κατακαλόκαιρα.

«Είμαστε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα» που έλεγε και ο αείμνηστος Ντίνος Ηλιόπουλος. Το σίγουρο πλέον είναι ότι οι δρόμοι του Μάρκου Σεφερλή και του Δημήτρη Ουγγαρέζου χωρίζουν και απλώς κάνουν υπομονή -κοινώς αντέχει ο ένας τον άλλον- μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Αν νομίζετε ότι ο «σκοτωμός» έγινε εξαιτίας όσων ειπώθηκαν on camera είστε γελασμένοι. Υπάρχει έντονο παρασκήνιο που σας το αποκαλύπτει σήμερα το «YES!» όπως και όλους τους συγκλονιστικούς διαλόγους που ειπώθηκαν πίσω από τα φώτα.

Οι φήμες τον τελευταίο καιρό δίνουν και παίρνουν για αποχώρηση του Ουγγαρέζου όχι μόνο από την εκπομπή αλλά και από το Mega, αφού βρίσκεται καθ' οδόν προς τον ΑΝΤ1
. Όλοι μιλούν για δεδομένη συμφωνία, αν και οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου υποστηρίζουν ότι όντως έγινε μία πρώτη επαφή αλλά από κει και πέρα τίποτα δεν ειναι οριστικό. Οι συγκεκριμένες φήμες είναι τόσο έντονες που δεν μπορούσαν να μη φτάσουν στα αυτιά του Σεφερλή. Ο Μάρκος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του από τη συγκεκριμένη πληροφορία, και ένιωσε προδομένος από τον στενό του συνεργάτη κι έτσι ξεκίνησε το επεισόδιο που έγραψε ιστορία στις κόντρες της ελληνικής τηλεόρασης.

Χαμός on camera

«Εγώ χάρηκα ιδιαίτερα, πραγματικά για τη μεταγραφή στον ΑΝΤ1» είπε ο Μάρκος, με αποτέλεσμα ο Ουγγαρέζος να αντιδράσει: «Είμαι στο MEGA κανονικά. Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Υπάρχει ενεργό συμβόλαιο, τι να συζητήσουμε; Να συζητάω στον αέρα της εκπομπής από την οποία πληρώνομαι για το τι θα κάνω τον επόμενο μήνα, αν θα κάνω;»

Ο Σεφερλής όμως επέμεινε και το ύφος των δυο τους πρόδιδε ότι δεν θα αργούσε η έκρηξη. «Δεν το λέω για κακό» είπε ο Μάρκος, «Εγώ το εκλαμβάνω ως κακό», αντέδρασε ο Ουγγαρέζος. «Με πιάνεις εξαπίνης και δεν υπήρχε κανένας λόγος γι' αυτό...». «Εγώ πάντως χαίρομαι ειλικρινά για την εξέλιξη αυτή. Όταν παίζει η είδηση και γράφεται παντού...» επέμεινε απτόητος ο Σεφερλής και ο Ουγγαρέζος δεν το άφησε αναπάντητο: «Τι λες, ρε Μάρκο! Παίζεται η είδηση ότι είσαι χωρισμένος με την Έλενα, θα κάτσουμε να συζητήσουμε αυτό το πράγμα;». Ο Σεφερλής μετά έδωσε... πάσα για διαφημίσεις και ξεκίνησε το... άγριο ξύλο ανάμεσά τους.

Η... προδοσία

«Με πούλησες. Φύγε από μπροστά μου», ούρλιαζε ο Μάρκος, την ώρα που ο Δημήτρης ήταν εκτός εαυτού για τις ερωτήσεις σχετικά με τη μεταγραφή του. «Γιατί τα έλεγες αυτά; Είδες ότι τσαντίστηκα κι εσύ συνέχιζες» φώναζε από την πλευρά του ο Ουγγαρέζος. «Τη γυναίκα μου γιατί την ανακάτεψες;» έλεγε έξαλλος ο Σεφερλής. Η κατάσταση είχε ήδη ξεφύγει και λίγο έλειψε οι δυο άντρες να πιαστούν στα χέρια. Αν δεν υπήρχαν οι ψυχραιμότεροι, η κατάσταση θα είχε ξεφύγει επικίνδυνα, κάτι που φάνηκε μετά το μπρέικ των διαφημίσεων. Η ατμόσφαιρα θύμιζε... Σιβηρία από τον πάγο που υπήρχε. Και όσοι νόμιζαν ότι την επόμενη μέρα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, διαψεύστηκαν κατηγορηματικά. Ο Ουγγαρέζος μπορεί να πήγε κανονικά στο στούντιο, να ετοιμάστηκε, να... καλωδιώθηκε όπως είπε χαρακτηριστικά, αλλά μπροστά στις κάμερες δεν βγήκε, με εντολή Μάρκου! Ο Σεφερλής απαίτησε να του ζητήσει συγγνώμη ο συνεργάτης του, εκείνος αρνήθηκε και δεν εμφανίστηκε καθόλου! Απίστευτα πράγματα...

Στο κανάλι επικράτησε πανικός. «Βρείτε τα τώρα» ήταν το σαφέστατο μήνυμα που δόθηκε και στους δύο, οι οποίοι για να μη συνεχιστεί το... ξεκατίνιασμα έδωσαν τόπο στην οργή, χωρίς πάντως να μιλήσει καθόλου ο ένας στον άλλον. Την περασμένη Πέμπτη εμφανίστηκαν όλοι κανονικά στο πλατό, ο Σεφερλής είχε έναν... ποδοσφαιρικό χαιρετισμό με τον Ουγγαρέζο, έγιναν κάποιες πλακίτσες για... ξεκάρφωμα και υποτίθεται ότι το επεισόδιο έλαβε τέλος. Βέβαια, είναι κοινό μυστικό ότι το γυαλί όχι μόνο έχει ραγίσει, αλλά έχει σπάσει. Απλώς και οι δύο κάνουν υπομονή να τελειώσει η σεζόν για να χωρίσουν και τυπικά οι δρόμοι τους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ξανά στη Ρωσία ο Τσίπρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξανά στη Ρωσία ο Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ