2015-06-11 01:40:15
Φωτογραφία για ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ : ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ...
Με ό,τι δυνάμεις του έχουν απομείνει θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ, έχοντας στόχο το καλύτερο δυνατό, σύμφωνα με το Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Οι παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν αλώβητη την έδρα τους και μετά τη νέα ήττα τους από τους ερυθρόλευκους βρίσκονται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση στην τελική σειρά της φετινής Basket League (0-2).

Στο δεύτερο τελικό αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του, αλλά αυτό δεν έφθασε για να... πανηγυρίσει τη νίκη: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κρίνουν αυτά τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός ξέρουμε πως είναι καλή ομάδα, με τρομερή ενέργεια στο παιχνίδι της. Ένα μέρος κρίθηκε σε αυτό. Ξέρουμε πως είναι πολύ καλοί σε αυτό, απλώς είναι κι άλλες λεπτομέρειες».

Καλούμενος να σχολιάσει την προσωπική απόδοσή του, που ήταν εξαιρετική, παραδέχθηκε: «Δεν έχουν σημασία οι πόντοι μου, ακόμα και πενήντα να έβαζα. Το θέμα είναι πως είμαστε στο 2-0», ενώ όταν ρωτήθηκε για τον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ (14/06, 19.30) απάντησε: 

«Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ξέρουμε πως είναι πλέον πολύ δύσκολα τα πράγματα και όσοι είμαστε θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Το ψυχολογικό αβαντάζ ανήκει στον Ολυμπιακό. Όπως και να έχει, είναι μία νίκη μακριά από το πρωτάθλημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ