2015-06-11 10:53:10
Φωτογραφία για Οργή και αγανάκτηση από κατοίκους του Αγ.Δημητρίου, για τις καρκινογόνες κεραίες κινητής τηλεφωνίας [photos]
Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μεγάλη αύξηση στις εγκαταστάσεις κεραιών από εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, σε κατοικημένες περιοχές σε όλη την Ελλάδα Οι εταιρίες θέλοντας να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες για καλύτερη κάλυψη των χρηστών τους επιλέγουν την εγκατάσταση κεραιών σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, όπου ζούμε και καθημερινά κινούμαστε εμείς και τα παιδιά μας, σε συνεργασία με ανεγκέφαλους ιδιοκτήτες που “νοικιάζουν” την ταράτσα τους κερδίζοντας πολλά χρήματα μηνιαίως, με αποτέλεσμα να σπέρνουν τον καρκίνο μέσα στα σπίτια μας!

Ήδη εκατοντάδες κεραίες που βρίσκονται εγκατεστημένες είναι οι περισσότερες παράνομες και μάλιστα για να μη γίνονται αντιληπτές, είναι καμουφλαρισμένες...

Ο φακός του anatropionline.gr, έχει εντοπίσει εδώ και αρκετό καιρό δυο καμουφλαρισμένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας, που είναι τοποθετημένες στην ταράτσα κτιρίου το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως και Υψηλάντου, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έχει διαπιστωθεί ότι τα τελευταία χρόνια κάτοικοι που διαμένουν στην περιοχή, υποφέρουν από πονοκεφάλους, σκοτοδίνες ακόμα και πόνους στα μάτια.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως πολλοί από τους κατοίκους έχουν καταγγείλει στις αρμόδιες αρχές τις επιπτώσεις που επιφέρει στην υγεία τους η ακτινοβολία που εκπέμπουν οι κεραίες των εταιριών, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει καμία εξέλιξη για την απομάκρυνσή τους.

Στον βωμό του κέρδους λοιπόν, θυσιάζουν την υγεία μας,  χωρίς πολλές φορές να το ξέρουμε!

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του anatropionline.gr ΕΔΩ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ