2015-06-17 17:09:36
Φωτογραφία για ΕΝΑΣ... ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΣΙΛΒΑ!
Η... Σπόρτινγκ έκλεισε τον δρόμο του Πασιένσια για τον Ολυμπιακό το 2012, ωστόσο για τον Μάρκο Σίλβα η κατάσταση είναι διαφορετική και το Λιμάνι πιο κοντά! Ο 46χρονος τεχνικός μιλά στο "gazzetta.gr" και αποθεώνει τον 38χρονο συμπατριώτη του.

Αναλυτικά Το καλοκαίρι του 2012 η Σπόρτινγκ στάθηκε εμπόδιο στον ερχομό του Ντομίνγκος Πασιένσια στο Λιμάνι. Τρία χρόνια αργότερα μιλά για ένα φίλο του που αφήνει τα «λιοντάρια» για τον Ολυμπιακό! Ο Πορτογάλος τεχνικός αποκαλύπτει τα πλεονεκτήματα του Μάρκο Σίλβα και τονίζει πως είναι ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η νέα γενιά Πορτογάνων προπονητών!

«Αλήθεια; Ο Μάρκο κλείνει στον Ολυμπιακό; Χαίρομαι πολύ γι' αυτόν και του εύχομαι κάθε επιτυχία. Είναι πολύ καλός προπονητής. Μην σας προδιαθέτει αρνητικά η ηλικία του. Είμαι σίγουρος γι αυτόν πως θα τα καταφέρει» ήταν το αρχικό σχόλιο του Ντομίνγκος Πασιένσια, ο οποίος πριν αρχίσει την ανάλυση του συμπατριώτη του θυμήθηκε τα όσα συνέβησαν το 2012...


 «Με πηγαίνετε πολλά χρόνια πίσω. Το πρόβλημα με μένα και την συμφωνία μου με τον Ολυμπιακό ήταν η Σπόρτινγκ. Δεν με άφησε να φύγω τότε και να ολοκληρώσω το deal με τον Ολυμπιακό. Από τα υπόλοιπα που έχουν ακουστεί δεν ισχύει το παραμικρό... Αλήθεια! Μόνο η Σπόρτινγκ ήταν το πρόβλημα».

Η ηλικία του Σίλβα μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στον δρόμο για την επιτυχία;

«Αν και είναι 38 ετών έχει ήδη αρκετές παραστάσεις, ειδικά από την Σπόρτινγκ. Για μένα είναι από τους ανερχόμενους τεχνικούς στην Πορτογαλία.

Ένα πολύ δυνατό... χαρτί της νέας γενιάς. Έκανε πολύ καλή δουλειά στην Σπόρτινγκ. Είναι τεχνικός που κάνει πολύ καλή προετοιμασία πριν ξεκινήσει η χρονιά. Για πολλούς είναι και ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο τον βοηθά για τη σεζόν».

Ποιος είναι ο χαρακτήρας του Μάρκο Σίλβα;

«Σοβαρός, αποφασιστικός, πειθαρχημένος και αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει. Μπορεί να κερδίσει τους παίκτες και πιστέψτε με δεν έχει κανένα πρόβλημα με ηγέτες και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Είναι δίκαιος, ξέρει καλά το ποδόσφαιρο, γι' αυτό πέτυχε τόσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Δεν είχε ποτέ προβλήματα με παίκτες ή στα αποδυτήρια»

Ποιο είναι το δικό του ατού;

«Το μεγάλο του ατού είναι η τακτική. Το πως μπορεί να επηρεάσει έναν αγώνα και να αλλάξει την ροή του. Θεωρώ πως μπορεί να σταθεί πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Εχει το στυλ, τη φιλοσοφία που ταιριάζει σε ένα φιλόδοξο club. Η ομάδα του έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και όλοι το αναγνωρίζουν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ