2015-06-19 15:07:56
Φωτογραφία για Δεν ... έκλεισε μάτι η Εθνική Ομάδα
Μάτι δεν έκλεισαν τη νύχτα που μας πέρασε, τα μέλη της Εθνικής μας Ομάδας Στίβου, που έφθασαν χθες στο Ηράκλειο για να συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που φιλοξενείται στο Ηράκλειο. Τα μέλη της ομάδας κατέληξαν μέσα στην άγρια νύχτα να περιφέρονται από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο, πριν τελικά "βρουν λιμάνι" στο Creta Maris, στη Χερσόνησο.

Αρχικά η ομάδα επρόκειτο να καταλύσει στο ξενοδοχείο Athina Palace, στην Αγία Πελαγία, όπου προβλέπεται να μείνουν και οι Εθνικές Ομάδες των άλλων χωρών. Ωστόσο εξαιτίας των "έξτρα" ατόμων που εμφανίστηκαν μαζί με τις ομάδες των άλλων χωρών (π.χ. η Εθνική της Ελβετίας ήρθε με 10 υπεράριθμους), τελικά η ελληνική ομάδα ... δε χωρούσε στο ξενοδοχείο! Άτον άρον οι αθλητές μάζεψαν τα πράγματά τους και μεταφέρθηκαν σε άλλο ξενοδοχείο του Ηρακλείου, από το οποίο όμως έφυγαν και πάλι, καθώς για αδιευκρίνιστο λόγο, στους αθλητές δεν άρεσαν τα δωμάτια.


Έτσι κατέληξαν, αργά τη νύχτα, να μεταφέρονται στο Creta Maris, στη Χερσόνησο όπου και τελικά θα διαμείνουν κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτή η σκιά που δείχνει οργανωτικές αρρυθμίες... Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, μέγα θέμα προέκυψε με τους κριτές, 90 στον αριθμό από το Ηράκλειο, οι οποίοι, όλο το προηγούμενο διάστημα οργανώνονταν και περνούσαν σεμινάρια για να είναι έτοιμοι. Μάλιστα, συνηθίζεται σε μεγάλους αγώνες, τον "πρώτο λόγο" στη σύσταση των επιτροπών να έχουν ντόπιοι κριτές, προκειμένου - μεταξύ άλλων - να παίρνουν και εμπειρίες.

Αιφνιδιαστικά, ωστόσο, και από το διαδίκτυο, διαπίστωσαν ότι η αγωνόδικος επιτροπή και σημαντικά πόστα καλύφθηκαν από κριτές από την Αθήνα αλλά και την υπόλοιπη χώρα. Οι ντόπιοι κριτές προκάλεσαν "αντάρτικο" και απείλησαν ότι δε θα πάρουν μέρος στους αγώνες αν δεν ανατραπεί αυτός ο σχεδιασμός. Πολεμικό κλίμα αναπτύχθηκε ανάμεσα στην τοπική επιτροπή κριτών και τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, με το δεύτερο να απειλεί πως θα επιστρατεύσει κριτές από την Αθήνα, για να καλύψει το σύνολο των θέσεων, αν δεν αλλάξουν στάση οι ντόπιοι κριτές.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η ένταση έχει εκτονωθεί, η "γενική πρόβα" των 17.00 πάντως αναμένεται να δώσει δείγματα για το αν έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση...
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ