2015-06-21 12:32:16
Φωτογραφία για ΤΟ... ΤΡΙΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΣΛΟΥΚΑ!
Δύο ανοικτά σημαντικά ζητήματα έχει ο Ολυμπιακός και αυτήν την εβδομάδα αναμένεται, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, να κλείσει τουλάχιστον το ένα από τα δύο.

Οι ανανεώσεις των Κώστα Σλούκα και Μπράιαντ Ντάνστον βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και ήδη έχει υπάρξει μία προεργασία.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, όπως αναφέραμε, συναντήθηκε με τον Κώστα Σλούκα και μίλησαν για τον ρόλο του τελευταίου στη νέα χρονιά αλλά και το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Τις ίδιες μέρες η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας κατέθετε την πρότασή της στον Μπράιαντ Ντάνστον με στόχο να κρατήσει τον Αμερικανό στο Λιμάνι. Φυσικά το θέμα του Σλούκα είναι αυτό που... «καίει» τους ερυθρόλευκους.

Ο 25χρονος γκαρντ συζητά για την υπογραφή του τρίτου του συμβολαίου στον Ολυμπιακό, μετά το 2008 και το 2012, και πλέον δεν αποτελεί απλά μέλος του βασικού κορμού της ομάδας, αλλά... κάτι πολύ περισσότερο!

Οι ερυθρόλευκοι προορίζουν τον Σλούκα για τον επόμενο ηγέτη του Θρύλου και ο ίδιος έχει ανταποκριθεί πλήρως μέχρι στιγμής σε αυτόν τον ρόλο.

Είναι ο άνθρωπος των μεγάλων αγώνων και έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως όχι μόνο δεν φοβάται τις ευθύνες, αλλά... τις επιζητά. Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει το ραντεβού του 25χρονου γκαρντ με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό προκειμένου να τεθεί ξανά επί τάπητος το οικονομικό ζήτημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ