2015-06-21 12:36:07
Φωτογραφία για Στο Grexit θα κωλώσουμε; Εδώ αντέξαμε Κώστα, Γιώργο και Αντώνη
Θα που πεις ότι αυτή η χώρα επιβίωσε από τις επιδρομές τόσων βαρβάρων, αυτός ο λαός κατάφερνε πάντα να σταθεί στα πόδια του όσες φορές τον υποδούλωσαν, στο τέλος αυτός νικούσε.

Ακόμα και όπως τώρα, καλή ώρα, που οι φίλοι-συνέταιροι-δανειστές-τοκογλύφοι μας βάζουν και το μαχαίρι στο λαιμό και το πιστόλι στον κρόταφο.

Αφού μας τρενάρουν εδώ και τέσσερις μήνες πως τάχα δεν έχουμε προτάσεις και δεν θέλουμε μεταρρυθμίσεις, από αυτές που και οι ίδιοι παραδέχονται ότι μας κατέστρεψαν, τώρα στο τέλος ούτε καν θέλουν να μας ακούσουν και μας εκβιάζουν, για πολλοστή φορά, με το απίθανο «αυτό είναι το πρόγραμμα, αν θέλετε πάρτε το, αλλιώς… στο καλό».

Ο στόχος τους βέβαια δεν είναι εμείς να σωθούμε και αυτοί να πάρουν πίσω τα δανεικά, το έχουμε εξαντλήσει και μόνο όσοι έχουν συμφέρον κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

Προσωπικά είμαι αισιόδοξος, παρά την ολομέτωπη επίθεση και την οργανωμένη φυγή των καταθέσεων.


Ξέρετε γιατί; Γιατί επιβιώνουμε ακόμα, με απώλειες έστω, μετά από δέκα χρόνων Κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και με τους συγκεκριμένους Πρωθυπουργούς.

Έτσι, για να μην τους ξεχνάμε, δεν μας αφήνουν και αυτοί, από τα τελευταία ανεπανάληπτα λόγια τους:

– «Ελπίζω να πρυτανεύσει και να κερδίσει τελικά η λογική – Μόνο η Ευρώπη μπορεί να πληρώσει τους αγρότες το μήνυμά του από το Κιλελέρ – «Ποιος θα σε πληρώσει; Ο Αμερικάνος; Ο Ρώσος που εχθές επίσημα είπε το «νιετ, νιετ, νιετ»; Ο Κινέζος; Η θα ΄ρθει η Βενεζουέλα, η Κούβα ή η Βόρειος Κορέα» αναρωτήθηκε Η Ευρώπη η οποία είναι η μεγάλη μάνα- τροφοδότης του Έλληνα αγρότη»

Αντώνης Σαμαράς

– «Eγώ έσωσα τη χώρα από τη χρεοκοπία», απάντησε -μεταξύ άλλων- ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος πρόσθεσε: «Αν δεν έπαιρνα τα επώδυνα μέτρα δεν θα ήταν 5, 10, 100, 1000 άνθρωποι που πράγματι υποφέρουν… Θα ήταν ολόκληρος ο ελληνικός λαός»»

Γιώργος Παπανδρέου

– «… … … … … … μικρέ πιάσε μια σόδα… … … … …»

Κώστας Καραμανλής

Το τελευταίο υποθετικό αλλά μάλλον πραγματικό, αφού δεν μιλάει και βγάζει φωτογραφίες σε ταβέρνες.

Prefadoros

Υ.Γ. Στη φωτογραφία έβαλα και το Βενιζέλο, μην τον αδικήσω τον άνθρωπο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ