2015-06-22 21:05:10
Φωτογραφία για Ανάβυσσος: Κρύπτη με χρήματα κάτω από το νεροχύτη στο κρησφύγετο
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε ένα ακόμα κρησφύγετο της ομάδας των ληστών η οποία εξαρθρώθηκε στην Αγχίαλο την 29-5-2015.

Το κρησφύγετο εντοπίστηκε προχτές Παρασκευή, μετά την αξιοποίηση πληροφοριών, στην Ανάβυσσο Αττικής και ήδη βρίσκονται μέσα τα συνεργεία της Εγκληματολογικής και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που ερευνούν τους χώρους.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, το κρησφύγετο είναι μια μονοκατοικία την οποία είχε νοικιάσει στα τέλη του 2014, με πλαστά στοιχειά, ο Σπύρος Δραβίλας, ο οποίος αυτοκτόνησε πριν πέσει στα χέρια των αστυνομικών, στη μεζονέτα στη Χρυσή Ακτή Παναγιάς στην Αγχίαλο Βόλου, όπου συνελήφθησαν οι συνεργοί του, Σπύρος Χριστοδούλου και Γρηγόρης Τσιρώνης.

Πάνω από 20.000 ευρώ βρέθηκαν, από την έως τώρα έρευνα, στο σπίτι που νοίκιαζε, από τον περασμένο Δεκέμβριο, στην Ανάβυσσο, ο Σπύρος Δραβίλας. Το μεγαλύτερο ποσό των χρημάτων φέρεται να εντοπίστηκαν σε μία ειδική κρύπτη κάτω από τον νεροχύτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τον Μάιο είχαν δοθεί μπροστά 6 ενοίκια. Το σπίτι ήταν υπό παρακολούθηση το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αντιτρομοκρατικής.
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ