2015-06-27 15:17:06
Φωτογραφία για ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η «ΜΑΧΗ» ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ VD
Στη Βουλή μεταφέρεται η πολιτική «μάχη» κυβέρνησης και αντιπολίτευσης σχετικά με την προκήρυξη δημοψηφίσματος, την οποία προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε σχέση με την αποδοχή ή μη της πρότασης των δανειστών για τη συνέχιση της χρηματοδότησης της χώρας. Την ίδια ώρα συνεδριάζει το Euroworking Group στις Βρυξέλλες, προετοιμάζοντας το Eurogroup, το οποίο θα συνεδριάσει καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 15:00. Η σημερινή συνεδρίαση, η οποία είχε προγραμματιστεί για να εξετάσει ένα σχέδιο συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών, αλλάζει εντελώς ημερήσια διάταξη και θα ασχοληθεί με τα προβλήματα που προκύπτει από την ελληνική απόφαση για δημοψήφισμα.

Θεσμικά ενήμερος είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αποκάλυψε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος θα ολοκληρώσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες για το δημοψήφισμα. Με την παρέμβασή της η κ. Κωνσταντοπούλου διέψευσε τον, σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό της, «υπαινιγμό που σέρνεται» ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος θα παρεμποδίσει την προκήρυξη δημοψηφίσματος.

«Είναι θεσμικά ενήμερος και έχει θεσμική επαφή μαζί μου για την δρομολόγηση των δημοκρατικών συνταγματικών διαδικασιών που έχουν εκκινηθεί», τόνισε η πρόεδρος της Βουλής.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ