2015-07-11 16:23:43
Φωτογραφία για ΣΙΛΒΑ : ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Συνέντευξη στην «Abola» παραχώρησε ο Μάρκο Σίλβα, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Στα αποσπάσματα τα οποία έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, φαίνεται η προσπάθεια του δημοσιογράφου να τον κάνει να απαντήσει αν θα ...επιστρέψει κάποια στιγμή στην Πορτογαλία και δη στη Σπόρτινγκ, με τον Σίλβα να αφήνει μερικά ενδεχόμενα ανοικτά, αλλά και να σημειώνει πως θα τα δώσει όλα με τον Ολυμπιακό.

«Πίσω στην Πορτογαλία; Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Σας διαβεβαιώνω. Είναι κάτι το οποίο δεν το σκέφτομαι. Φυσικά, κάθε Πορτογάλος προπονητής που δουλεύει στο εξωτερικό, εξετάζει μια πιθανή επιστροφή στην Πορτογαλία. Αν συμβεί αυτό σε μένα, είμαι εδώ για να το συζητήσω», ανέφερε ο Σίλβα και συνέχισε, υποσχόμενος πως θα τα δώσει όλα στον Θρύλο.

«Πιστεύω πως όταν ένας προπονητής είναι σε μία ομάδα, κάνει τα πάντα για αυτή. Αυτό έκανα στην Εστορίλ και στη Σπόρτινγκ και αυτό θα κάνω στον Ολυμπιακό. Αν ήταν να επιστρέψω, δεν θα έβρισκα κανένα πρόβλημα».

«Ακόμα και χωρίς τον Μπρούνο ντε Καρβάλιο;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος, σχετικά με τον πρόεδρο της Σπόρτινγκ... «Δεν υπάρχει λόγος να μιλάω για αυτό. Απλά θέλω να μιλήσω για τη Σπόρτινγκ», σχολίασε ο Σίλβα, που όπως φαίνεται δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με τον ισχυρό άνδρα της Σπόρτινγκ, αλλά είναι πολύ "κύριος" για να αναφερθεί σε αυτόν από μακριά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ