2015-07-14 23:33:15
Φωτογραφία για «ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...»
Στο πού χάλασε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αλλά και στο πώς ήρθε το deal του με τον Άρη αναφέρθηκε ο Βασίλης Ξανθόπουλος, μιλώντας στον "ΣΠΟΡ FM 94,6".

Τη διαδρομή απ' το έντονο «φλερτ» με τον Ολυμπιακό και την κατάληξη στον Άρη σχολίασε ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος δεν έκρυψε την χαρά του όντας πλέον παίκτης των κίτρινων.

Μεταξύ άλλων ο Βασίλης Ξανθόπουλος είπε:

Για την μεταγραφή του στον Άρη: «Είχα κάνει μια συζήτηση με τον κύριο Σκουρτόπουλο και τον κύριο Πρίφτη. Είχα πει και στους δύο ότι ήθελα να περιμένω κάποιο διάστημα για εξωτερικό. Δεν ήθελα να περιμένω πολύ, όπως πέρυσι που έκλεισα τελευταία στιγμή. Ήρθε και το ενδιαφέρον απ’ τον Ολυμπιακό που δεν κατέληξε σε συμφωνία. Είδα τι είναι καλύτερο για μένα, όμως έπαιξε μεγάλο ρόλο η παρουσία στο Eurocup, αλλά και η παρουσία του Δημήτρη Πριφτή».

Για τον Ολυμπιακό: «Άλλαξε το πλάνο της ομάδας και τελικά δεν υπέγραψα εγώ, αλλά ο Αθηναίου. Όλα γίνονται για κάποιον σκοπό. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Άρη, είναι ένα μπασκετικό σωματείο με απαιτητικό κόσμο. Όταν έχεις φιλοδοξίες είναι μεγάλο βήμα να πας σ’ αυτή την ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ