2022-04-27 18:20:06
Φωτογραφία για Θεοδώρα Σιάρκου: «Δεν θα πήγαινα στη φυλακή να δω τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν θα ήθελα να τον φέρω σε δύσκολη θέση»Συνέντευξη στη Θεοδώρα Σιάρκου στο "Love it” παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός και αναφέρθηκε στη δική του Πέτρου Φιλιππίδη.

Μιλώντας για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη σημείωσε: "Από τη μικρή συνεργασία που είχα μαζί του στον "Πλάτανο” δεν έχω να προσδώσω κάτι αρνητικό. Το γύρισμα με τον Πέτρο ήταν παιδική χαρά, ήταν συνεπής, διαβασμένος και υποστηρικτικός. Είχα ακούσει πράγματα πιο πριν, αλλά όχι για βιασμούς”.

Συμπλήρωσε: "Είχα ακούσει για κακοποιητικές συμπεριφορές στα πλαίσια μιας πρόβας, πως μπορεί να έχει προσβάλει τον συνάδελφο, πως μπορεί να ήταν επιθετικός κάποια στιγμή με την έννοια ότι μπορεί να πετούσε ένα τασάκι ή να κοπανούσε μια καρέκλα. Δεν σου κρύβω, όταν μου ανακοίνωσαν πως θα συνεργαστώ μαζί του, είχα δεύτερες σκέψεις, ωστόσο, με εξέπληξε πάρα πολύ ευχάριστα”."Δεν θα πήγαινα στη φυλακή να τον δω. Δεν θα ήθελα να τον φέρω σε δύσκολη θέση. Ο Πέτρος δεν θα ήθελε κανείς να πάει να τον δει στη φυλακή. Είναι σε τόσο άθλια κατάσταση” παραδέχτηκε η Θεοδώρα Σιάρκου ενώ τέλος τόνισε: "Με δυσαρεστεί που το κίνημα με το #ΜeΤoo έχει μείνει μόνο στο χώρο του θεάτρου και μου φαίνεται λίγο ύποπτο”.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ