2015-07-14 23:19:20
Φωτογραφία για ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ... ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE!
Από το Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβριο το πρόγραμμα του Ολυμπιακού θα είναι όπως κάθε χρόνο... απαιτητικό με διαδοχικά παιχνίδια εντός κι εκτός συνόρων.

Ας δούμε με ποιους παίζουν οι ερυθρόλευκοι πριν και μετά τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια:

Στις 15 ή 16 Σεπτεμβρίου θ' αρχίσει τις υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League και μέχρι τις 8/9 Δεκεμβρίου έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τον συνδυασμό των ευρωπαϊκών αγώνων με αυτούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Παραμονές του πρώτου ματς που θα δώσουν στη διοργάνωση των αστέρων θα παίξουν με τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στην Ξάνθη για την αναμέτρηση στα Πηγάδια.

Πριν από το δεύτερο παιχνίδι της (29-30 Σεπτεμβρίου) ο Θρύλος θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα και μετά θα πάει στην Τούμπα για το πρώτο δικό του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (λογικά 4/10).

Η τρίτη αγωνιστική του Champions League (20-21/10) θα διεξαχθεί μεταξύ του εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ και την εκτός έδρας αποστολή στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, σε μια επίπονη εβδομάδα, ενώ το τέταρτο ευρωπαϊκό ματς (3-4/11) θα μεσολαβήσει μεταξύ του ταξιδιού στη Βέροια (αν αυτή είναι η ομάδα Β) και αυτού με τον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη.


Με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός παίζει πριν από την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των ομίλων, ενώ ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, σ' έναν εξίσου απαιτητικό συνδυασμό.

Τέλος, οι ερυθρόλευκοι θ' αντιμετωπίσουν τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή προτού ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του ομίλου και θα ολοκληρώσουν τις διαδοχικές υποχρεώσεις με τον Παναιτωλικό εντός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
BOYCOTT GERMANY - FOR THE GREEK DIGNITY !
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
BOYCOTT GERMANY - FOR THE GREEK DIGNITY !
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ