2015-07-15 12:34:12
Φωτογραφία για ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΙΛΒΑ ΑΛΛΑ... ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΕΥΓΕΙ!
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης φαίνεται να ..."κερδίζει" τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος εκτιμά ότι μπορεί να του δώσει ευκαιρίες στη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό που χτίζει.

Ο νεαρός μέσος των ερυθρόλευκων έχει τη δύναμη και την τεχνική που απαιτεί για τους παίκτες στη θέση του ο Πορτογάλος τεχνικός και έτσι δεν λέει όχι να τον κρατήσει.

Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι είναι και βέβαιη και η παραμονή του παίκτη στο ερυθρόλευκο ρόστερ και ο λόγος είναι ότι ο Μπουχαλάκης φέρεται να έχει ήδη βολιδοσκοπηθεί από το εξωτερικό, από ομάδες της Γερμανίας και της Ιταλίας συγκεκριμένα και να... "γλυκοκοιτάζει" τη διεθνή καριέρα!

Στον Ολυμπιακό λοιπόν λένε ότι αν τα λεφτά αξίζουν τον κόπο, δεν πρόκειται να προβάλουν εμπόδια στην επιθυμία του παίκτη, έστω κι αν ο Σίλβα λέει ότι χρειάζεται τον Μπουχαλάκη. Μάλιστα οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει διαμηνύσει στους ατζέντηδες που χειρίζονται την υπόθεση του νεαρού μέσου, να ξεκαθαρίσουν εντός δύο εβδομάδων αν τελικά φέρουν πρόταση ή όχι για τον Μπουχαλάκη...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ