2015-07-15 21:34:24
Φωτογραφία για «ΕΦΥΓΑΝ» ΑΛΛΑ 1400 ΘΡΥΛΙΚΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ... ΚΑΙ 6400 ΣΥΝΟΛΙΚΑ!
Την... «τρέλα» τους για να προλάβουν να πιάσουν μόνιμη θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενόψει της νέας περιόδου, καταδεικνύουν σε όλο τους το μεγαλείο οι οπαδοί του Θρύλου!

Είναι τέτοια η διάθεση των οπαδών του Ολυμπιακού να ανταποκριθούν στην προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας να φτάσει στην επίτευξη των υψηλών της στόχων, που εξαφανίζουν με ταχύτατους ρυθμούς τα εισιτήρια διαρκείας!

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη η πώληση των διαρκείας του Θρύλου κυμάνθηκε σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες, αφού έφτασαν ήδη τα 6.400, μετά τις έξι πρώτες ημέρες διάθεσής τους! Νέο απίστευτο ρεκόρ, τρέλα πραγματική από τον ερυθρόλευκο κόσμο, που δεν λογαριάζει τίποτα μπροστά στη δίψα του να σταθεί στο πλευρό των νταμπλούχων Ελλάδας!

Στοιχείο, το οποίο αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα του Ολυμπιακού για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα! Μόνο σήμερα 1.400 «κομμάτια» έκαναν φτερά, με τους οπαδούς του Θρύλου να μη …καταλαβαίνουν τίποτα μπροστά στη θέρμη τους να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ