2015-07-16 22:26:35
Φωτογραφία για ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΝΤΟ!
H πλευρά του Φελίπε Πάρντο επιβεβαιώνει στο "Gazzetta.gr" το επικείμενο deal του Ολυμπιακού με την Μπράγκα για τον παίκτη!

Προ των... πυλών για τον Ολυμπιακό είναι ο Φελίπε Πάρντο με τη μεταγραφή του να έχει μπει στην τελική ευθεία και να αναμένονται άμεσα οι ανακοινώσεις.

Ο Φελίπε Ντίας, ένας εκ των εκπροσώπων του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή, μίλησε για τη μεταγραφική αυτή περίπτωση. «Μπορώ να σας πω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τον Πάρντο. Για να κλείσει άμεσα στον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως σύντομα θα έχουμε καλά νέα», ήταν το σχόλιό του.

Την ίδια στιγμή η ιστοσελίδα επικοινώνησε και με την Μπράγκα. Πιο συγκεκριμένα με τον Αντρέ Βιάνα, τον επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του συλλόγου.

«Υπάρχει μία διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό αυτήν την στιγμή. Εμείς πάντα τοποθετούμαστε μετά το τέλος των επαφών για έναν παίκτη», ήταν η ατάκα του.

Ο Βιάνα πάντως άφησε να εννοηθεί πως όλες οι ενδείξεις για την υλοποίηση της μεταγραφής είναι άκρως θετικές, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ