2015-07-18 11:45:29
Φωτογραφία για Ο ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ ΦΕΡΝΕΙ... ΠΑΛΑΣΙΟΣ!
Η Εφές είναι έτοιμη να ανακοινώσει την απόκτηση του Τζον Ντίμπλερ από την Καρσίγιακα, αλλά, επιδίωξη της είναι, να πάρει από τους πρωταθλητές Τουρκίας έναν ακόμα παίκτη, τον Χουάν Παλάσιος.

Μάλιστα, η επικείμενη αποχώρηση του Στράτου Περπέρογλου από τη τουρκική ομάδα… διευκολύνει τα πλάνα του Ντούσαν Ίβκοβιτς για την προσθήκη του Κολομβιανού, αφού αν ο διεθνής Έλληνας αποχωρήσει θα περισσέψουν στα ταμεία της Εφές αρκετά χρήματα, ώστε να καλύψει τις απαιτήσεις του Παλάσιος που ανέρχονται στις 800.000 δολάρια.

Ο Περπέρογλου αν συνέχιζε στην εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, θα εισέπραττε περίπου 950.000 δολάρια, ενώ αν φύγει θα λάβει “υπό προϋποθέσεις” κάποιο ποσό ως αποζημίωση που θα είναι μικρότερο κι από το μισό που προέβλεπε το συμβόλαιο του.

Αυτά τα λεφτά, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sportit.gr", προορίζονται για την τελευταία προσθήκη των Τούρκων, με τον 30χρονο σέντερ να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ πλέον έχει μείνει ελεύθερος από την Καρσίγιακα κάνοτας χρήση του όρου “opt out” που υπήρχε στο συμβόλαιο του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ