2015-07-18 18:37:07
Φωτογραφία για Σχέδιο υπονόμευσης της εθνικής προσπάθειας «βλέπουν» Δούρου, Καραμέρος πίσω από τις πυρκαγιές
Σχέδιο υπονόμευσης της εθνικής προσπάθειας, διαβλέπουν πίσω από τις πυρκαγιές που ξέσπασαν σε δεκάδες μέτωπα σε όλη την Ελλάδα, την Παρασκευή, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καραμέρος...

Ο κ. Καραμέρος έκανε ευθέως λόγο για σχέδιο, σε μήνυμά του στο Twitter, στο οποίο έγραψε: «Πυροσβεστικό σώμα, εθελοντές, αυτοδιοίκηση, κράτος μαχόμαστε κόντρα σε ένα σχέδιο υπονόμευσης της εθνικής προσπάθειας».

Την ίδια εκτίμηση, ότι δηλαδή οι μεγάλες πυρκαγιές σε Αττική, Λακωνία και άλλες περιοχές «μοιάζει να είναι υπονόμευση της εθνικής προσπάθειας», φέρεται να έκανε και η περιφερειάρχης, κα Δούρου, σύμφωνα με κύκλους της Περιφέρειας Αττικής, που επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σε ό,τι αφορά τη συνδρομή των δυνάμεων της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής στην κατάσβεση των πυρκαγιών, συμμετέχουν 30 υδροφόρες της Περιφέρειας, ενώ παράλληλα έχει συσταθεί Ομάδα Εκακτης Ανάγκης.

Η κ. Δούρου έχει κάνει έκκληση για κινητοποίηση των Περιφερειών στην κατάσβεση των πυρκαγιών σε όλη τη χώρα και έχει συστήσει αύξηση των μέτρων αστυνόμευσης στο Πεδίον του Άρεως και στο Αττικό Άλσος.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ